Filter
PhD
Bulgarije Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraats Opleidingen in Bulgarije 2019

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Bulgarije is dat meer dan 13 eeuwen heeft bestaan ​​in Europa, het koppelen van Oost en West. Internationale studenten gemakkelijk passen in de Bulgaarse culturele samenleving en geniet van een leven vol spanning, plezier en creativiteit.

Doctors of Philosophy in Bulgarije

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

VUZF University

Elk economisch of managementprobleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis van deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoploss ... [+]

BelangrijkPh.D. programma's worden aangeboden in individuele, fulltime, parttime en verre leervormen. Geen leeftijdseisen.Rolling toelating het hele jaar door.accreditatieBritse en Bulgaarse accreditatieEU en internationaal erkend diploma

Elk economisch of managementprobleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis van deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoplossingen te vinden.

VUZF biedt de volgende Ph.D. programma's:

"Financiën en verzekering""Accounting, controle en analyse"

De studieduur voor een Ph.D. diploma is maximaal 3 jaar (voor een volledige en individuele planvorm) en tot 4 jaar (voor een deeltijdse vorm)

Routebeschrijving... [-]
Bulgarije Sofia
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands