Filter
PhD
Bulgarije Sofia Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctors of Philosophy in de Verenigde Sofia in Bulgarije 2019

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Bulgarije hoger onderwijs biedt studenten met collegegeld lening, alsmede andere gesubsidieerde maaltijden tijdens het leren in de instellingen voor hoger onderwijs. Nadat een student zijn of haar studie, kan hij of zij lid worden van de corporate wereld met de verworven vaardigheden uit het hoger onderwijs.

Sofia is de hoofdstad en grootste stad van Bulgarije, heeft tal van prestigieuze hoger onderwijs centra die wereldwijd worden erkend. De universiteiten en hogescholen inschrijven duizenden studenten per jaar aan de hoge vraag naar onderwijs tegemoet te komen. Heilige Clemens van Ohrid Universiteit van Sofia wordt hier hoog aangeschreven.

PhD Opleidingen in de Verenigde Sofia in Bulgarije

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

VUZF University

Elk economisch of managementprobleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis van deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoploss ... [+]

BelangrijkPh.D. programma's worden aangeboden in individuele, fulltime, parttime en verre leervormen. Geen leeftijdseisen.Rolling toelating het hele jaar door.accreditatieBritse en Bulgaarse accreditatieEU en internationaal erkend diploma

Elk economisch of managementprobleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis van deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoplossingen te vinden.

VUZF biedt de volgende Ph.D. programma's:

"Financiën en verzekering""Accounting, controle en analyse"

De studieduur voor een Ph.D. diploma is maximaal 3 jaar (voor een volledige en individuele planvorm) en tot 4 jaar (voor een deeltijdse vorm)

Routebeschrijving... [-]
Bulgarije Sofia
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands