Doctoraats Opleiding in Burgerluchtvaart

Top 2 Doctoraat Studies in Burgerluchtvaart 2018/2019

Een doctoraat is de hoogste graad die je kunt behalen in een bepaald onderwerp. Afhankelijk van je achtergrond kan het tussen de vier en zeven jaar duren om te voltooien, waarbij bepaalde onderwerpen zelfs langer duren.

Meer specifiek, wat is een doctoraat in de burgerluchtvaart? Deze graad heeft tot doel u te wapenen met de cognitieve onderzoeksvaardigheden om het luchtvaartveld vooruit te helpen. Binnen dit veld zijn een paar subvelden, waaronder operaties, luchtvaartveiligheid, menselijke factoren en interdisciplinair. Vanwege de technische aard van deze subvelden vereist een PhD in de luchtvaart meer werk dan de meeste, met een cursusbelasting van meestal twee of meer cursussen per semester. Je onderzoek en cursussen worden nauwlettend gevolgd door een adviseur, die je naar een proefschriftonderwerp zal leiden.

Tijdens dit PhD-programma kun je vaardigheden leren die nuttig zijn voor het dagelijks leven. Deze omvatten organisatie, speciaal bewustzijn en vastberadenheid. Met deze vaardigheden kunt u tijd besparen, meer bewust zijn van potentiële botsingen en zowel de energie als de drive hebben om complexe problemen op te lossen.

Budgetteren voor een doctoraat vereist weten wat voor soort financiële hulp je kunt verdienen. Aangezien dit diploma een volledige studie vereist, kan het onmogelijk zijn om een ​​baan tegelijkertijd te hebben. Een stipendium of fellowship kan helpen om boekkosten, collegegeld en andere kosten te dekken.

Met een doctoraat ben je hooggekwalificeerd en goed geïnformeerd over veel banen binnen de luchtvaart. Het is gebruikelijk om onderzoek te blijven doen na het afronden van een doctoraat, hetzij als onderdeel van een onderzoeks- en ontwikkelingsteam of binnen de academische wereld. Sommige functies in de bedrijfstak waar u naar kunt zoeken, zijn onder meer de coördinator van de luchthavenactiviteiten, de projectmanager van de luchtvaart, de hoofdingenieur en de civiel-ingenieur. Een promotie behalen kan ook nuttig zijn bij het verdienen van een promotie of een verhoging van je huidige baan.

Er zijn veel scholen die een doctoraat in burgerluchtvaart aanbieden, dus je kunt je zoekopdracht verfijnen door na te gaan welke factoren het belangrijkst voor je zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

phd in de luchtvaart

Singapore Aviation Academy
Campus Voltijd 3 - 7 jaar August 2019 Singapore Singapore Online

De doctor in de Aviation is ontworpen om u voor te bereiden met cognitieve onderzoek vaardigheden die nodig zijn om acute problemen op het gebied van de luchtvaart op te lossen en vooraf de discipline. Door middel van het promotietraject, heb je een kans om de discipline in een diverse, intellectueel veelzijdige en multidisciplinaire omgeving na te streven te krijgen. [+]

PhD in de luchtvaart (georganiseerd in samenwerking met Embry-Riddle Aeronautical University, VS)

PROGRAMMA OVERZICHT

De PhD in de luchtvaart is ontworpen om u voor te bereiden met cognitieve onderzoek vaardigheden die nodig zijn om acute problemen op het gebied van de luchtvaart op te lossen en vooraf de discipline. Door middel van het promotietraject, heb je een kans om de discipline in een diverse, intellectueel veelzijdige en multidisciplinaire omgeving na te streven te krijgen.

De Singapore Aviation Academy, In samenwerking met de Embry-Riddle Aeronautical University, biedt dit programma in de eerste online met de opname van 3 6-daagse residenties. Op deze manier kunt u blijven werken terwijl het nastreven van je diploma. Het PhD-programma staat open voor de luchtvaart professionals die onder andere bemanningsleden, luchtverkeersleiders, industrie technische vertegenwoordigers, luchtvaart onderwijzers, ambtenaren en anderen die hun kennis te vergroten en hun loopbaan te verbeteren.... [-]


Ph.D. in Aviation

Embry-Riddle Aeronautical University Asia
Online en Campus gecombineerd Deeltijd August 2019 Singapore

[+]

Over de Ph.D. in de luchtvaart

De missie van de Ph.D. in het programma De luchtvaart is om uitstekende wetenschappers voor een loopbaan in onderzoek en onderwijs op het gebied van de luchtvaart te produceren. Op Embry-Riddle, Ph.D. in de luchtvaart studenten nemen deel aan een strenge, research-driven programma dat hen drijft om hun grootste potentieel. Dit wordt bereikt door te focussen op Program educatieve doelen. Zij zijn:

Ontwikkelen van beheersing van de centrale theorieën en concepten op het gebied van de luchtvaart, met inbegrip van stichtingen, veiligheid management, economie, en regelgevende procedures. Pose en op basis van theorie en onderzoek op basis van problemen ontworpen om toepassingen te bevorderen op het gebied van de luchtvaart op te lossen. Verleng de luchtvaart body of knowledge van het concipiëren, planning, productie, en communiceren origineel onderzoek. Ontwikkelen en demonstreren expertise in educatieve processen. [-]