33 PhD Opleidingen in Business Administration 2024

PhD Opleidingen in Business Administration 2024Filter
    • Rio de Janeiro, Brazilië

    Full time

    21 maanden

    Blended

    Engels

    Het Academic Graduate Studies in Administration-programma bij FGV EBAPE bestaat uit de MSc en PhD in Administration. Deze cursussen zijn nauw met elkaar verbonden en delen dezelfde waarden en principes. Het belangrijkste doel van het MSc-programma is om studenten voor te bereiden op PhD's (bij FGV EBAPE of een andere vooraanstaande instelling in Brazilië of elders in de wereld) of op de arbeidsmarkt. Het belangrijkste doel van de Ph.D. programma is om studenten voor te bereiden op een academische carrière als onderzoeksprofessoren aan universiteiten of andere academische instellingen in Brazilië of in het buitenland.

    • Geneva, Zwitserland
    • Online

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    We bieden verschillende soorten Doctor of Business Administration (DBA) -programma's: DBA / Doctoraal proefschrift of onderzoekstrajecten (online of campus van Genève), Executive DBA en Double DBA Degree (Genève-Zagreb-Moskou) Online of gemengd formaat.

    • Aglantzia, Cyprus

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Engels

    Genereer een nieuw soort onderzoekers en academici die zich zullen houden aan onderzoeksnormen van hoge kwaliteit. Trek studenten van hoge kwaliteit aan, zowel uit Cyprus als uit het buitenland, met het potentieel om interessant en waardeverhogend onderzoek uit te voeren.

    • Veszprém, Hongarije

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Engels

    • Zürich, Zwitserland
    • Online Switzerland

    Deeltijd

    2 semesters

    Afstand leren

    Engels

    COLLÉGIUM HUMANUM WARSAW MANAGEMENT UNIVERSITY EN ALFRED NOBEL OPEN BISUNESS SCHOOL ZWITSERLAND UNIVERSITY OF EUROPEAN BUSINESS SCIENCES lanceren Europa kondigt publiekelijk erkende DBA-cursus aan in het academische jaar 2020/2021 1. semester.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Bologna, Italië

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels, Italiaans

    Dit programma biedt een theoretische basis en praktische analyse van internationale zaken. Een onderzoeksscriptie moet betrekking hebben op de mondiale omgeving waarin het bedrijf opereert, evenals het proces van bedrijfsvoorbereiding en markttoegang, strategie en operaties.

    • Toronto, Canada

    Full time

    Op de campus

    • Güzelyurt, Cyprus

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    • Kent, Verenigde Staten

    Full time

    5 jaar

    Afstand leren

    • Aveiro, Portugal

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

  • Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit is een programma dat is ontworpen voor zeer gemotiveerde studenten die willen geavanceerd onderzoek en intellectuele (analytische) vaardigheden te verwerven op het gebied van bedrijfskunde. Het doel van het programma is om een ​​generatie van zeer effectieve PhD geleerden gericht op carrière in de academische wereld of adviesdiensten in de private of publieke sector voor te bereiden. Het programma biedt studenten met een stevige theoretische achtergrond en de mogelijkheid om innovatieve, zeer gerichte onderzoeken in business administration, met het oog op het creëren van nieuwe kennis.

    • Izmir, Turkije

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ph.D. Programma in Business Administration is volledig aanpasbaar, en staat open voor managers die willen theoretische kennis op te doen in het bedrijfsleven of aspirant academicians.Students zijn voorzien van de mogelijkheid zich te specialiseren in een van de zes sub-takken of Business Administration. Deze takken zijn management, marketing, boekhouding, productie en Technologie Management, en Logistiek Management.

    • Zurich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Dit promotieonderzoek is voor academici die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van duurzame en productieve oplossingen om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren.

    • Izmir, Turkije

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Yasar University Instituut voor Sociale Wetenschappen, Afdeling Bedrijfskunde, Bedrijfskunde Doctoraatsprogramma is ontworpen om een onderzoekscultuur en werkbare managementbenadering op nationaal en ook internationaal niveau te ontwikkelen door moderne managementpraktijken en theoretische benaderingen over te brengen in de zakelijke wereld waar de concurrentie is snel groeiend.