PHDSTUDIES

2 PhD's in Business Analytics 2021

Geleerden die na een masteropleiding hun opleiding willen voortzetten, kunnen ervoor kiezen om een ​​Doctor of Philosophy te volgen. Bij de meeste universiteiten is het doctoraat de hoogste academische prijs die beschikbaar is en kan het drie jaar of langer duren om te voltooien.

Wat is een doctoraat in Business Analytics? Bedrijfsanalyse is de studie van bedrijfsresultaten uit het verleden om perspectief en inzicht te krijgen in toekomstige bedrijfsplanning. Cursussen kunnen gericht zijn op onderzoekstechnieken en interpretatie van big data om deelnemers voor te bereiden op het analyseren van bedrijfsmodellen en organisaties. De exacte cursussen die in dit type programma zijn opgenomen, kunnen supply chain-analyse, datastructuren, structurele-vergelijkingsmodellering, gezondheidssystemen en multivariate statistische analyse omvatten. Veel universiteiten nemen proefschriften, lezingen en discussies op in een PhD-programma.

Dit op onderzoek gebaseerde onderwijs biedt deelnemers de gelegenheid hun kritisch denken, onderzoek en zelfdiscipline aan te scherpen. Deze vaardigheden leggen niet alleen de basis voor een succesvol professioneel leven, maar ze kunnen ook helpen afgestudeerden slimme zakelijke en financiële beslissingen te nemen in hun persoonlijke leven.

De kosten van een doctoraatsprogramma kunnen afhankelijk zijn van de school, de duur van het programma, de cursussen en de lesmethoden. Omdat er zoveel variabelen zijn, kan het lesgeld heel anders zijn. Aanvragers die een schatting willen, moeten contact opnemen met universiteiten.

Over welk type carrière kan een doctoraat in Business Analytics leiden? Er zijn bepaalde variabelen die van invloed kunnen zijn op carrièremogelijkheden, zoals ander onderwijs en vroegere tewerkstelling van studenten. Sommige afgestudeerden worden mogelijk supply chain managers, managementanalisten, onderzoeksanalisten, data scientists, managers van productieactiviteiten, projectspecialisten, marktonderzoeksanalisten, professoren, onderzoekers en big data analytics-specialisten.

Waar kunt u een doctoraat behalen in Business Analytics? Veel scholen over de hele wereld hebben online en on-campus programma's. Om je aan te melden of meer informatie te krijgen, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Business Analytics Filter

PhD in Data Science and Analytics

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

In het digitale tijdperk, na vooruitgang in innovatieve technologieën, groeit de gegevensverwerking in een ongekend tempo. De datagestuurde wereld biedt enorme mogelijkheden e ...

Lees meer

PhD in Economics, Networks and Business Analytics

IMT School for Advanced Studies Lucca
PhD
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Economics, Networks en Business Analytics is een van de vier veldspecifieke Tracks die worden aangeboden en valt onder het PhD-programma "Systems Science".

Lees meer