PhD in Business Engineering

Beste Doctoraats Programma's in Business Engineering 2018/2019

Business Engineering

Een doctoraat is de hoogste academische graad universiteitsprijs, en het werken aan een PhD biedt mogelijkheden voor het verkennen van nieuwe onderwerpen en het herschikken van diepgaand onderzoek in een interessegebied. Het doctoraat vervult persoonlijke speurtochten naar kennis naast het creëren van nieuwe carrièremogelijkheden.

Wat is een PhD in Business Engineering? De graad is gemaakt voor diegenen die hun loopbaan beginnen in technische functies en experts worden binnen hun gekozen discipline. Studenten leren over business, management en nieuwe technologieën en innovaties om meer complexe taken en verantwoordelijkheden op zich te nemen, die hen voorbereiden op hun carrière. Bedrijfscursussen omvatten kwantitatieve gegevensanalyse, financiën, boekhouding, risicoanalyse, marketing, productie en logistiek, ondernemerschap, management, productie, strategie, ethiek, projectplanning en bedrijfsanalyses. Technische cursussen variëren van data science en applicaties tot informatiebeheer en technologie.

Studenten die een PhD-programma volgen, krijgen interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om goed met mensen samen te werken. Ze hebben ook de leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om verschillende soorten bedrijven te runnen.

De totale kosten van een doctoraat in de handelsingenieur hangen af ​​van de school en het land waarin deze is gevestigd. De duur van de cursus loopt tussen twee en vijf jaar. Geïnteresseerde studenten moeten contact opnemen met hun verwachte scholen voor meer informatie.

Mensen die een doctoraat behalen in Business Engineering kunnen waarschijnlijk bedrijfsleiderschap en managementposities bekleden in een reeks bedrijfstypen, waaronder startups, kleine bedrijven en multinationale ondernemingen. Ze kunnen ook onderzoekers zijn voor bedrijven en universiteiten. Andere opties zijn econoom in de private en publieke sector en docenten in verschillende zakelijke gebieden, zoals boekhouding, openbare orde, financiën, marketing, onroerend goed en organisatiemanagement.

PhD-programma's in Business Engineering zijn beschikbaar in verschillende wereldwijde universiteiten. Online cursussen zijn een geweldige optie voor studenten die op afstand wonen en flexibele agenda's nodig hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie DBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.
Business Engineering

Search for similar programs here