Doctoraat Programma in Business Management

Top 6 Doctoraatsopleidingen in Business Management 2018

Business Management

Een doctoraat is de hoogste academische graad kan bereiken. Het is niet zoals andere programma's, want het is een pure onderzoek graad. U kunt verwachten om een ​​literatuuronderzoek te doen, uit te voeren origineel onderzoek en het verzamelen van de resultaten, en produceren en een scriptie van je eigen te verdedigen.

Wat is een doctoraat in Business Management? Dit programma geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de bedrijfsvoering. Tijdens de eerste twee jaar van school, kun je verwachten dat de verschillende gebieden van de concentratie, zoals beslissing wetenschap, marketing, strategisch management, gedrag in organisaties, het internationale bedrijfsleven, de boekhouding en informatietechnologie te selecteren. De rest van het programma moet zich richten op de voltooiing van een onderwijsopdracht en het werken aan uw proefschrift.

Als je je PhD te verdienen, zul je vaardigheden en kennis die u in staat om te overleggen, te onderwijzen, of lood in een zelfverzekerde en succesvolle manier te ontwikkelen. U moet het programma volledig in staat op een leidende rol als een werkende business professional verlof te nemen.Het management en leiderschap vaardigheden geleerd in deze paar jaren zal u helpen uitgegroeid tot een marktleider in je persoonlijke leven ook.

Collegegeld en kosten verschillen afhankelijk van welke school je wonen. Welk land de school is gevestigd in kan ook bepalen hoeveel u betaalt. Dit zijn dingen uit te checken als je eenmaal een school te kiezen.

Er zijn veel voordelen aan het verdienen van deze meest prestigieuze academische graad. Het beste ding over het is dat het waarschijnlijk opent deuren naar een nieuwe loopbaan kon je niet zonder een doctoraat hebben overwogen. Sommige carrière keuzes zijn financieel management, reclame, promotie, marketing of human resources management. Je kan werken als een topmanager, training en development manager, postsecondary onderwijs beheerder, business analist, financieel analist, sales manager, boekhouder, sales support en nog veel meer.

Als u krijgt uw PhD, kies eerst de school u wilt bijwonen, en dan kun je beslissen of je wilt inschrijven in een online programma, of neem het in de klas. Voor meer informatie over deze opleiding de gelegenheid uit te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Eigen Tempo Phd In De Internationale Business Management

ISM - International School of Management
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Frankrijk Parijs Brazilië Sao Paulo China Sjanghai +5 more

De ISM-PhD in International Business Management bereidt ervaren en gemotiveerde professionals aan het begin van een carrière van betrokken instructie en origineel onderzoek in de academische wereld [+]

Eigen tempo PhD in International Business Management

De Doctor of Philosophy programma (PhD) is ontworpen voor twee types van de kandidaten: ervaren business managers die willen "om iets terug te geven" en helpen bij de ontwikkeling van toekomstige bedrijfsleiders door steeds effectieve opvoeders; en innovatieve docenten en / of onderzoekers vastgesteld om een ​​impact te maken door bij te dragen aan het lichaam van kennis in hun gekozen disciplines. Promovendi leren om een ​​verschil te maken door middel van schrijven, spreken, het onderwijs, onderzoek, advies, en het ondernemen van ondernemende ventures.

Het programma benadrukt een goed begrip van het management als het wordt beoefend en geïnterpreteerd tussen organisaties, sectoren en culturen. Elke kandidaat ontwikkelt het onderzoek en de didactische vaardigheden te genereren en nieuwe perspectieven op het management praktijken aan te moedigen. Het is ontworpen om buitenschoolse leiderschap te benadrukken en om zich te concentreren op toegepast en theoretisch onderzoek dat instructie en onderwijsresultaten verbetert.... [-]


Phd Zakelijke Economie En Management (Engels)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar September 2018 Tsjechië Praag +1 more

In de tak van Bedrijfseconomie en Management, zijn de onderzoeksactiviteiten van promovendi gericht op onderwerpen als de nieuwe theorieën van de economische organisatie; nieuwe richtingen in de [+]

PhD Bedrijfseconomie en management (Engels)

In de tak van Bedrijfseconomie en Management, zijn de onderzoeksactiviteiten van promovendi gericht op onderwerpen als de nieuwe theorieën van de economische organisatie; nieuwe richtingen in de meting van business performance; business-strategie in een Europese context; de effecten van de globalisering op de bedrijfsvoering; herstructurering en revitalisering van bedrijven; innovatie en financiële strategie van multinationale ondernemingen; vormen van samenwerking in het internationale bedrijfsleven; joint-multinationals; beheer van vennootschappen; en andere, verwante, aangelegenheden. De structuur van het programma is als volgt:

... [-]

Phd In Business Management

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar February 2018 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De student moet de toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen in de mastering, interpretatie, begrip en de toepassing van Business Management principes, culminerend in onafhankelijke en origineel wetenschappelijk werk. [+]

De student moet de toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen in de mastering, interpretatie, begrip en de toepassing van Business Management principes, culminerend in onafhankelijke en origineel wetenschappelijk werk. Qualifying studenten tonen competentie in de toepassing van verwante onderzoeksmethodologie, en de goede schriftelijke en mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en bevindingen. Het proefschrift zou een besloten bijdrage aan de kennis van en inzicht in het onderwerp discipline vormen, zodat studenten te reflecteren op het gebied van onderzoek.

Toelatingseisen

Een student die in het bezit van een Master diploma in Business Management op NQF niveau 8 of 9 van toepassing kunnen zijn voor toelating tot deze kwalificatie. Een gemiddelde van 65% moet worden verkregen in deze master kwalificatie. De decaan van de Faculteit Bedrijfskunde kan een student de toegang tot de Doctoral kwalificatie weigeren indien van mening dat de academische achtergrond van de student is onvoldoende voor de voorgestelde studies.... [-]


Phd In Business Management

RISEBA
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaar January 2018 Letland Riga +1 more

Dit interuniversitaire doctoraat in Business Administration wordt uitgevoerd door twee Letse partneruniversiteiten: RISEBA University en BA School of Business. Dit programma zal dienen als een broedplaats voor de toekomstige thought leaders in de academische wereld en in de praktijk door ze onder te dompelen in een aanzienlijke onderzoek en waardoor ze nauw samenwerken met senior faculteit ... [+]

Dit interuniversitaire doctoraat in Business Administration wordt uitgevoerd door twee Letse partneruniversiteiten: RISEBA University en BA School of Business. Dit programma zal dienen als een broedplaats voor de toekomstige thought leaders in de academische wereld en in de praktijk door ze onder te dompelen in een aanzienlijke onderzoek en waardoor ze nauw samenwerken met senior faculteit.

Alle promovendi ondergaan een tweejarige onderwezen fase waarin zij een grondige ontvangt in onderzoeksopzet, vaardigheden en methoden. Deze fase omvat cursussen in Strategic Management, Finance Management, Research Methods, evenals een aantal keuzevakken, die allen bijdragen aan de ontwikkeling van de studenten 'eigen onderzoeksprojecten. ... [-]


Phd In Business Management En Administratie

University of Stellenbosch Business School (USB)
Campus February 2018 Zuid-Afrika Kaapstad Bellville

internationaal erkende PhD USB's in Business Management en Bestuur is gericht op de ontwikkeling van inzetbare expertise via diepgaand onderzoek. [+]

internationaal erkende PhD USB's in Business Management en Bestuur is gericht op de ontwikkeling van inzetbare expertise via diepgaand onderzoek.

Een combinatie van wetenschappelijke nauwkeurigheid en bestuurlijke relevantie

De executive PhD kan worden omschreven als een praktijkgericht programma sinds kennis deels wordt voortbewogen door middel van de professionele toepassing van de discipline. Het combineert wetenschappelijke nauwkeurigheid en bestuurlijke relevantie, en dus ook promovendi moeten kunnen aantonen dat ze een theoretisch als een praktisch waardering en begrip van hun onderzoeksgebied.

"Het gaat om het ontwikkelen van inzetbare kennis"

Ontwikkelen inzetbaar kennis onderbouwd door theorie en praktijk, promovendi moeten:... [-]


Doctor In De Filosofie

Amity University in London
Campus Voltijd 3 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

In samenwerking met de Universiteit van Bolton, Amity biedt doctoraal programma's voor onderzoek in business management en informatietechnologie. [+]

In samenwerking met de Universiteit van Bolton, Amity biedt doctoraal programma's voor onderzoek in business management en informatietechnologie.

Als promovendus, wordt u naar verwachting bijdragen aan de vooruitgang van de kennis in uw gekozen wetenschapsgebied. Het is een uitdagende achtervolging maar een lonende één en succesvol onderzoek dient om het werk van een internationale gemeenschap van collega-onderzoekers en professionals te helpen.

Studenten doen opleiding in onderzoeksmethoden, participeren in het onderzoek seminars en ontwerp en de uitvoering van hun eigen onderzoek om hen in staat stellen om belangrijke nieuwe kennis te genereren.

Bij de toepassing voor doctorale studie, worden de aanvragers die nodig is om een ​​gedetailleerd onderzoeksvoorstel in te dienen, waarin de algemene gebied van onderzoek, de beoogde bijdrage aan het vakgebied, een indicatie van de onderzoeksmethoden te volgen, en een volledige bibliografie. Aanvragen worden aanvaard op de kracht van het onderzoeksvoorstel, evenals een aanvrager motivatie en voorafgaande academische bereiken als de belangrijkste factoren die leiden tot het vertrouwen in hun kansen van voltooiing.... [-]