PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraatsprogramma's in Business Studies in Nederland 2020

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Een PhD-graad is de hoogste graad studenten kunnen verdienen in elk vakgebied. Rigoureuze en intens, PhD-programma's zijn alleen beschikbaar voor studenten die master programma 's hebben afgerond, toegepast op een bepaalde PhD studie cursus en door beheerders het toezicht op de PhD-programma is geaccepteerd.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Deeltijd PhD in Business Studies in Nederland

2 Resultaten in Business Studies, Nederlanden Filter

Doctoral Research Degrees (PhD)

Wittenborg University of Applied Sciences
Nederlanden, Apeldoorn + 3 Meer
PhD
Augustus 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Wittenborg biedt 3- tot 4-jarige Ph.D. onderzoek graden samen met haar UK partner, de Universiteit van Brighton.

Lees meer

Doctor in de wijsbegeerte in bedrijfs- en managementstudies

International Business School the Hague
Nederlanden, Den Haag
PhD
September 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Online en Campus gecombineerd
Campus
Online

De International Business School, Den Haag ( IBSH ), biedt een Ph.D. programma in Business en Management Studies, in samenwerking met Sapienza University of Rome, Italiƫ. De P ...

Lees meer