PHDSTUDIES.NL

PhD's in Business Studies in Taiwan

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Bedrijfskunde is een studiegebied waarin studenten de vaardigheden leren die nodig zijn om een bedrijf te runnen. De verschillende vakken kunnen gaan over reclame, marketing, financieel beheer, communicatie, administratie, ondernemingsplan schrijven, en het aannemen en opleiden van werknemers.

Taiwan (Traditioneel Chinees: 台湾 of 台湾, Vereenvoudigd Chinees: 台湾 TAI WAN) is een volk, dat is de thuisbasis van meer dan 23 miljoen mensen en is een van de meest dichtbevolkte plaatsen in de wereld. De meest prestigieuze universiteit is National Taiwan University.

PhD Porgramma in Business Studies in Taiwan

2 Resultaten in Business Studies, Taiwan Filter

PhD in Business Administration

Asia University College of Management
Campus Voltijd September 2020 Taiwan Nantun District

Het PhD-programma in Business Administration werd opgericht in 2009 en is sindsdien verwelkomd een grote toestroom van internationale studenten. Ons programma missie is om te onderwijzen en voor te bereiden promovendi voor business management, wetenschappelijk onderzoek en een loopbaan in de industrie en overheidsinstellingen.

Doctoraat programma van internationale zaken en strategische studies

Tamkang University
Campus Voltijd September 2020 Taiwan Taipei

Opgericht in 1983 richt het Graduate Institute of International Affairs and Strategic Studies (GIIASS) zich op onderzoek in internationale politiek, internationale veiligheid, regionale zaken en strategie.