PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraats Programma's in de Verenigde Thunder Bay in Canada 2019

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Meestal aangeduid als de culturele hoofdstad van Canada; Thunder Bay is een fantastisch gebied om uw studies uit te voeren, en op hetzelfde moment thuis voelen. Bijna alle culturen zijn hier vertegenwoordigd, dus, door zich bij de instellingen voor hoger onderwijs in de stad, zelfs als je een buitenlander zal excellence zal de meest waarschijnlijke uitkomst zijn.

Doctoraatsopleidingen in de Verenigde Thunder Bay in Canada

gevonden resultaten Filter

Phd van het onderwijs

University of Windsor, Graduate
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Canada Windsor Thunder Bay +1 more

Door middel van de drie vakgebieden, Cognition and Learning, Educational Leadership and Policy Studies, en sociale / culturele / politieke context van Onderwijs, de Joint Ph.D. in de Pedagogische Studies Program is gericht op wetenschappelijk onderzoek en de productie van nieuwe kennis binnen het kader van een onderzoek cultuur te bevorderen.