Filter
PhD
Chili Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Doctors of Philosophy in Chili 2019

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Chili heeft de oudste onderwijssysteem in het Zuid-Amerika. De regering heeft altijd gedeeltelijk gefinancierd dit onderwijssysteem waardoor het een van de goedkoopste levens student. De toonaangevende universiteiten zijn Universidad de Chile en Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Doctoraats Programma's in Chili

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

IEDE Business School Chile

Dit programma beoogt bij te dragen aan de ontwikkeling en verdieping van de kennis en vaardigheden van de Chileense studenten die erkenning van een diploma te ontvangen, ... [+]

OVERZICHT

Dankzij het Aanvullend Protocol bij de Samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Iede Business School (Headquarters Santiago de Chile) en de Universiteit van Lleida (Spanje), met ingang van 2 februari 2010, in Chili kan de Doctoral Program van de universiteit bij te wonen, studies culminerend in de verdediging van het proefschrift op het hoofdkantoor van de Spaanse universiteit. Dit programma beoogt bij te dragen aan de ontwikkeling en verdieping van de kennis en vaardigheden van de Chileense studenten die erkenning van een diploma te ontvangen, geldige Europese ruimte voor hoger onderwijs automatisch in 47 landen aangesloten.

De Universiteit van Lleida Ik heb meer dan 700 jaar, werd oorspronkelijk gemaakt door Bull van Zijne Heiligheid Paus Bonifatius VIII, uitgegeven in Rome op 1 april van het jaar 1297 en vervolgens door Real Privilege SM El Rey Don Jaime II, toegekend in Zaragoza op 1 september 1300. De universiteit met ongeveer 10.000 studenten, is openbaar en is gelegen in de stad Lleida, met meer dan 135.000 inwoners, is de hoofdstad van de provincie en in de autonome regio Catalonië, en het gebied van invloed dan 200.000 inwoners, gelegen op zo'n 160 km. van de stad Barcelona en ongeveer 450 km. de Madrid. De wettelijke regels die voor dit programma is Koninklijk Besluit 1393/2007 van 29 oktober 2007 (Staatsblad No. 260, dd 30 oktober 2007), die het beheer van de officiële universiteit en tot intrekking biedt RO RO 55/2005 en 56/2005 (onder voorbehoud van de overgangsperiode tot 2015) en het Koninklijk Besluit 99/2011, van 28... [-]

Chili Providencia
Februari 2020
Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands