Filter
PhD
China Fujian Xiamen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraats Programma's in de Verenigde Xiamen in China 2019

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Het ministerie van onderwijs loopt het onderwijs in China. De overheid geeft vaak een gedeeltelijke financiering van het hoger onderwijs in de technische en de openbare universiteiten. De Chinese overheid heeft ook academische curriculum die het mogelijk maakt de studenten met beroepsvaardigheden om hun talenten te koesteren.

De vraag van het hoger onderwijs in deze stad wordt steeds meer en meer per jaar. Dit heeft gezien de opkomst van de vele hoger onderwijs instellingen om de studenten te dienen. Als gevolg van deze verbeterde niveaus hoger onderwijs, is de stad nu last van wat sociale en economische ontwikkelingen.

Doctoraats Programma's in de Verenigde Xiamen in China

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
China
Fujian
Xiamen
Studievorm
Tempo
Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics

De internationale doctoraatsprogramma's in economie en financiën bij WISE ... [+]

De internationale doctoraatsprogramma's in economie en financiën bij WISE

WISE richt zich op hoogwaardige economische en financiële educatie, grensverleggend onderzoek en intensieve internationale academische uitwisselingen en samenwerking. Met excellente faculteitsleden aangeworven van top overzeese universiteiten, worden alle opleidingen in het Engels uitgevoerd op basis van internationale gemeenschappelijke standaard.

WISE

Kwantitatieve economieWesterse economieFinanciënStatistiekenProgramma-informatie

Programmaduur: 4 jaar fulltime studie Onderwijstaal: Engels Start van het programma: herfstsemester Collegegeld: RMB 55.000 per jaar, RMB 165.000 in totaal Aanvraagkosten: 400RMB... [-]

China Xiamen
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands