Filter
PhD
China Jiangsu Nanking Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Doctors of Philosophy in de Verenigde Nanking in China 2019

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

Doctoraats Opleidingen in de Verenigde Nanking in China

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
China
Jiangsu
Nanking
Studievorm
Tempo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Doctor in de Informatie en Communicatie Techniek ... [+]

De eisen van de opleiding

Voor degenen die een bachelor's degree voort te zetten, moet de aanvrager een middelbare school diploma, uitstekende prestaties tijdens de middelbare school periode, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 25 jaar.

Voor degenen die een master's degree voort te zetten, moet de aanvrager een gerelateerde bachelordiploma, uitstekende prestaties tijdens de undergraduate studie, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 35 jaar.

Voor degenen die een doctorstitel voort te zetten, moet de aanvrager een gerelateerd masterdiploma, uitstekende prestaties tijdens de graduate studie, en een goede gezondheid. In principe, niet ouder dan 40 jaar. De taalvoorwaarden ... [-]
China Nanking
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands