PHDSTUDIES.NL

Beste Doctoraat Studies in de Verenigde Peking in China 2019

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

Vanwege de status van Peking als een culturele en politieke hoofdstad van China, hebben veel lokale en internationale studenten stroomden in deze stad, om te studeren in de verschillende hogescholen en universiteiten. De stad biedt grote kansen om liefhebbers van het hoger onderwijs in het bijzonder aan die lijn naar techniek.

Doctoraten in de Verenigde Peking in China

gevonden resultaten Filter

PhD in Werktuigbouwkunde

China University of Petroleum
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 China Peking

De voorloper van de werktuigbouwkunde in China University of Petroleum is de oorspronkelijke discipline van de aardolie-machinebouw die in 1952 werd opgericht bij de afdeling aardolie-engineering aan de Tsinghua-universiteit, de vroegste gevestigde discipline op het gebied van het olieveld.

PhD in Management Science and Engineering

China University of Petroleum
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 China Peking +1 more

De discipline Management Science and Engineering is een van de disciplines op het eerste niveau in de Management Discipline Group volgens de Chinese Discipline Classification.

PhD in Chemical Engineering and Technology

China University of Petroleum
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 China Peking

Chemical Engineering and Technology is een eersteklas vak in de categorie engineering, dat zich richt op het bestuderen van de gemeenschappelijke discipline van chemisch, fysisch en biochemisch proces in de chemische industrie, evenals het andere industriële proces.

PhD in olie- en gasveldontwikkelingstechniek

China University of Petroleum
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 China Peking

Olie- en gasveldontwikkeling Engineering is een discipline die de fundamentele eigenschappen van olie- en gasreservoirs en de wet van olie- en gasstroom in poreuze media wil begrijpen, het effectieve verplaatsingssysteem moet bouwen om het olie- en gasveld op de juiste manier te ontwikkelen en de olie te extraheren en gas economisch naar het grondoppervlak.

PhD in Oil and Gas Well Engineering

China University of Petroleum
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 China Peking

Olie- en gasbronnen zijn fysieke en informele conduits in de exploratie en ontwikkeling van ondergrondse olie- en gasbronnen. De belangrijkste bekend als olie- en gasputtenbouw is gericht op het onderzoeken van de kennis met betrekking tot de constructie (boren en voltooien), meten, gebruik en onderhoud van putten, hetgeen een synthetische combinatie van technologie en budgetbeheer vereist.

PhD in de geologie

China University of Petroleum
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 China Peking

De geologie is een kennissysteem dat de materiële composities, de interne structuur en uiterlijke kenmerken van de aarde bestudeert, de onderlinge interacties tussen de aardlagen en de geschiedenis van de evolutie van de aarde.