26 PhD Opleidingen in China for 2024

PhD Opleidingen in China for 2024Filter
    • Hangzhou, China

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ph.D. van Westlake University in Wiskunde-programma biedt ondersteuning en onderzoek naar disruptieve technologieën en innovatie op het gebied van big data, kunstmatige intelligentie, quantum computing, biowetenschappen, geneeskunde, productie en andere gebieden. Wiskundig onderzoek omvat het oplossen van fundamentele problemen in de getaltheorie, algebra, meetkunde, analyse, topologie, vergelijking, waarschijnlijkheid en wiskundige natuurkunde en hun toepassing op andere gebieden in de statistiek, wiskundige modellering, wetenschappelijk computergebruik en origineel baanbrekend onderzoek binnen de toegepaste wetenschappen.

    • Shenzhen, China

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma is bedoeld voor studenten die een hogere graad willen behalen op het brede gebied van de toegepaste psychologie binnen een raamwerk van de ontwikkeling van de menselijke levensduur (menselijke cognitieve ontwikkeling en menselijke loopbaanontwikkeling) en met een onderzoeksfocus op cognitieve ontwikkeling, besluitvorming en geestelijke gezondheid in het informatietijdperk.

    • Hangzhou, China

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Fudan University is een uitgebreide multidisciplinaire onderzoeksuniversiteit in Shanghai, China, met veel hoog aangeschreven majors en programma's. Fudan is lid van de C9 League, Universities 21 en de Association of Pacific Rim Universities (APRU). In de afgelopen honderd jaar heeft Fudan University opmerkelijke prestaties behaald op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid, internationale uitwisseling en innovatie.

    • Hangzhou, China

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De School of Engineering is toegewijd aan het verleggen van de grenzen van onderzoek in toegepaste wetenschappen en aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën die het menselijk welzijn en ecologische duurzaamheid kunnen bevorderen. De Ph.D. van de School of Engineering in Electronic Science and Technology-programma traint promovendi in geavanceerd interdisciplinair onderzoek en technologie en rekruteert actief toptalent van over de hele wereld.

    • Dalian, China

    Full time

    Op de campus

    Chinese

    Ph.D. in Light Industrial Technology & Engineering

    • Dalian, China

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Chinese

    Ph.D. in Food Science & Engineering

    • Harbin, China

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit signaal en Information Processing discipline is een Ph.D graad verleent site. Meer dan 30 projecten van nationale en ministerieel niveau en 18 projecten van industriële sectoren onder genomen.

    • Dalian, China

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Chinese

    Ph.D. in Textile Science & Engineering

    • Nanjing, China

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Doctor in de Informatie en Communicatie Techniek

    • Harbin, China

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit Kernenergie Science and Engineering specialiteit was opgericht in 2000. Het doel van deze specialiteit is de opleiding van de studenten worden op hoog niveau professionele talenten, beheersing van de fundamentele theorie over Engineering Thermo-physics en Nucleaire ...

    • Beijing, China

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Chinese

    Geofysica heeft te maken met de fysica van de aarde en haar omringende atmosfeer en past de theorie en methode van de fysica, gecombineerd met geologie, atmosferische wetenschap, mariene wetenschappen en astronomie, toe om allerlei geofysische velden (zoals het aardmagnetisch veld, elektrisch veld, zwaartekrachtveld en seismisch golfveld, temperatuurveld, het inwendige van de aardstraling, atmosfeer en plasmastralingsveld, hoog elektromagnetisch veld, enz.) door middel van moderne wetenschap en technologie. Je leert dergelijke geofysische velden te gebruiken om nuttige informatie te verkrijgen die wordt gebruikt tijdens exploratie, boren en productie van koolwaterstoffen.

    • Wucheng District, China

    De PhD in Mathematics-opleiding leidt studenten op voor een loopbaan in onderzoek in de academische wereld of de industrie. Het programma biedt rigoureuze klassikale training in de theorie van wiskunde en in de toepassingen ervan op een breed scala aan disciplines. Het biedt studenten de mogelijkheid om met de faculteit te werken aan geavanceerde onderzoeksonderwerpen over een breed scala aan theoretische en toegepaste onderwerpen.

    • Lanzhou, China

    Op de campus

    Steunend op verschillende internationale samenwerking en communicatie, besteden de doctoraatsprogramma's van LUSM veel aandacht aan de hervorming van het bestuurssysteem in China, het openbaar bestuur in West-China en ander belangrijk openbaar beleid. Er zijn verschillende specialisaties gevormd, waaronder de evaluatie en het beheer van de prestaties van de overheid, de ontwikkeling van etnisch bestuur in West-China, het beleid voor duurzame ontwikkeling en de overheidsadministratie van West-China, de relatie tussen overheden en ondernemingen, enz. Op het platform worden twee onderzoeksinstituten op universitair niveau gevormd. van deze programma's, waaronder het China Center for Government Performance and Evaluation, en het Center for Public Administration of Western China. Programma's - Openbaar bestuur

    • Wuhan, China

    Op de campus

    Het doel van dit speciale programma is om een nieuw, creatief type getalenteerde geleerde voort te brengen wiens gedachten gezond zijn en met de volledige ontwikkeling van moraliteit, wijsheid, lichaamsbouw en esthetiek. Van gekwalificeerde afgestudeerden van dit programma wordt verwacht dat ze zijn uitgerust met een fijne academische opleiding, die een breed scala aan theoretische basis en systematisch verdiepende kennis op het gebied van archeologie heeft, die zowel de eerdere onderzoeksprestaties als de grens van professionele kennis begrijpt en vertrouwd is.

    • Shanghai, China

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Chinese, Engels

    Chemical Engineering and Technology is een van de eerste batches van nationale sleuteldiscipline. De School of Chemical Engineering is de belangrijkste ondersteunende eenheid voor de discipline chemische engineering en technologie in ECUST. De school heeft de eerste batch nationale doctoraats- en masteropleidingen in chemische technologie en chemische technologie. De huidige belangrijkste wetenschappelijke onderzoeksrichtingen omvatten chemische reactietechniek, chemische scheidingstechniek, chemische procesintensificatie, chemische thermodynamica, olie- en gasverwerking, koolstof-I chemische industrie, energiechemische engineering, materiaalkundige chemie, chemische producttechniek en computermoleculaire simulatie.