PHDSTUDIES

Doctoraatsprogramma's in Civiele Techniek in Litouwen

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Veel mensen die een hogere opleiding in techniek nastreven, gaan vervolgens door naar een loopbaan in de civiele techniek, waarbij het gaat om het construeren en onderhouden van civiele structuren. Dit gebeurt zowel in de publieke als in de private sector.  

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Doctoraats Programma in Civiele Techniek in Litouwen

1 Resultaten in Civiele Techniek, Litouwen Filter

PhD in Civiele Techniek

Kaunas University of Technology
PhD
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het doctoraatsprogramma komt overeen met de belangrijkste onderzoeksgebieden: verhoging van de energie-efficiƫntie van gebouwen, ontwerpen en onderzoeken van constructies van ...

Lees meer