PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraten in Civiele Techniek in Taiwan 2021

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Een doctoraat in de Civiele Techniek bereidt je voor weg-en waterbouw onderzoek loopbaan in de particuliere sector, alsook opleiding op universitair niveau. U kunt ervoor kiezen om uw gebied te beperken tot een van deze disciplines, constructiematerialen en engineering, geotechnische en geo-milieu-engineering, milieu en water resources engineering of stedelijke infrastructuur systems engineering en management.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

Deeltijd Doctoraat Programma in Civiele Techniek in Taiwan

1 Resultaten in Civiele Techniek, Taiwan Filter

Phd in de civiele techniek

中央大學
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Dept. Civiele Techniek biedt graden in de volgende disciplines: mechanica en bouwkunde, geotechniek, waterbeheer engineering, materialen engineering, transport engineering, ge ...

Lees meer