PHDSTUDIES

Doctoraat Studies in Civiele Techniek in de Verenigde Arlington Verenigde Staten

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Een doctoraat in de Civiele Techniek bereidt je voor weg-en waterbouw onderzoek loopbaan in de particuliere sector, alsook opleiding op universitair niveau. U kunt ervoor kiezen om uw gebied te beperken tot een van deze disciplines, constructiematerialen en engineering, geotechnische en geo-milieu-engineering, milieu en water resources engineering of stedelijke infrastructuur systems engineering en management.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

In Arlington TX, de Universiteit van Texas in Arlington schrijft het hoogste aantal studenten per jaar. Er zijn andere erkende universiteiten in de regio, zoals de Strayer University, Marymount University en de Devry Universiteit van Arlington.

Top PhD in Civiele Techniek in de Verenigde Arlington in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Civiele Techniek, Arlington Filter

PhD in Civiele Techniek

University of Texas Arlington
PhD
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het doel van het graduate programma in burgerlijke bouwkunde is om studenten voor te bereiden op verdere professionele en wetenschappelijke ontwikkeling in overeenstemming met ...

Lees meer