PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraat Studies in Civiele Techniek in de Verenigde Arabische Emiraten 2021

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Civiele techniek is één van de disciplines binnen de professionele techniek die gaat over het construeren van bouwkundige structuren vanaf conceptualisering tot aan bouw en onderhoud. Zowel de overheid als particuliere bedrijven zijn betrokken bij civiele techniek.  

De Verenigde Arabische Emiraten, soms gewoon wel de Emiraten of de Verenigde Arabische Emiraten, is een Arabisch land in het zuidoosten van het Arabische schiereiland aan de Perzische Golf, grenzend aan Oman in het oosten en Saoedi-Arabië in het zuiden, alsook het delen van de zeegrenzen met Qatar en Iran.

Deeltijd PhD Porgramma in Civiele Techniek in de Verenigde Arabische Emiraten

2 Resultaten in Civiele Techniek, Verenigde Arabische Emiraten Filter

Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Architectural Engineering

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
28 feb 2021
Engels
Campus

De afdeling Bouwkunde biedt een Ph.D. diploma in architectonische techniek. Het programma is gericht op het beoefenen van architecten-ingenieurs en architecten met een bachelo ...

Lees meer

Doctor in de wijsbegeerte (Ph.D.) in de civiele techniek

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
28 feb 2021
Engels
Campus

Het Department of Civil and Environmental Engineering biedt Ph.D. diploma Civiele Techniek. Het programma is geëvolueerd als reactie op de nationale behoefte aan het ontwikkel ...

Lees meer