Filter
PhD
Colombia Ibagué Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraats Programma's in de Verenigde Ibagué in Colombia 2019

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Colombia is een echt divers en uniek land, gelegen in de noordwestelijke hoek van Zuid-Amerika. Met vriendelijke mensen, exotische landschappen en kosmopolitische steden, Colombia is zeker de plek om Spaans te leren.

Deze stad staat bekend om de muziek hoofdstad in Colombia zijn. Buitenlanders vooral studenten die houden van deze cultuur zou willen studeren en zich te vestigen in deze stad in vergelijking met andere regio's. De instellingen zijn uitstekend in wat ze aanbieden, waardoor Ibague Tolima een van een soort.

Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Ibagué in Colombia

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Anderson University South Carolina

De D.Min. in Bijbelse Preaching is bedoeld om pastoren en kerkleiders te helpen hun prediking en leiderschapsvaardigheden te verbeteren. ... [+]

Doctor in het ministerieprogramma

De Dokter van het Ministerie (D.Min.) In Bijbelse Preaching is een programma dat is ontworpen om pastoren en kerkleiders te helpen hun prediking en leiderschap naar het volgende niveau te brengen. Studenten zullen deelnemen aan een reeks seminars en een geregeld ministerieproject om hun begrip van bijbelse prediking te verbeteren en hun predikende geschenken verder te ontwikkelen. De doctoraat van het ministerie is een professionele doctorandus die zich vooral richt op de praktijk van het ministerie. De educatieve ervaringen in de D.Min. programma bij Anderson University wordt geleverd via een hybride aanpak, waarbij onafhankelijke en online studie plaatsvindt, drie weken lange seminars (twee op de campus, één in een geselecteerde stad), drie evenementen op basis van evenementen en ontwikkeling en implementatie van een belangrijk ministerieproject en daaropvolgende proefschrift. Van de student wordt verwacht dat het project wordt gepland, uitgevoerd en geëvalueerd op een niveau dat geschikt is voor een promovendus.... [-]

Colombia Ibagué
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands