Doctoraat Programma in Computationele Wiskunde

Beste 3 Doctoraat Studies in Computationele Wiskunde 2019

Voor degenen die het meest gepassioneerd zijn over hun vakgebied, is een doctoraat een graad die het meest diepgaande niveau van onderwijs biedt. Degenen die een doctoraat hebben behaald hebben geavanceerde cursussen in hun vak gevolgd en hebben aangetoond in staat te zijn om op expertniveau onderzoek uit te voeren via een proefschrift.

Veel mensen vragen zich af: "Wat is een doctoraat in computationele wiskunde?" Computationele wiskunde is het gebied van de toegepaste wiskunde dat de relatie tussen computers en wiskunde onderzoekt, onderzoekt hoe de computers kunnen helpen bij wiskunde en de wiskunde die ten grondslag ligt aan de essentiële computer wetenschap waar de moderne technologie van afhankelijk is. Studenten die een doctoraat op dit gebied volgen, studeren vaak en onderzoeken onderwerpen die machine learning, numerieke methoden en algoritmische speltheorie omvatten.

Afgestudeerden met een doctoraat in computationele wiskunde hebben over het algemeen superieure wiskundige vaardigheden die kunnen worden gebruikt in een overvloed aan rollen en industrieën. Deze geleerden ontwikkelen ook vaardigheden voor computerprogrammering, onderzoeksvaardigheden en creatieve probleemoplossende vermogens.

De kosten van het behalen van een doctoraat hangen af ​​van vele factoren, waaronder het land en de universiteit van de student, evenals de duur van het programma. Hoewel in sommige gevallen de school in staat is om studenten financiering te bieden, in andere situaties zijn studenten verantwoordelijk voor alle kosten. Contact opnemen met de juiste instelling is de enige manier om de exacte kosten te bepalen.

Velen die hun doctoraat in de computationele wiskunde verdienen, kiezen ervoor om als hoogleraar in de academische wereld te blijven en zich te wijden aan onderzoek en onderwijs. Er zijn echter ook veel winstgevende niet-universitaire banen in afwachting van afgestudeerden van deze PhD-programma's. Sommige afgestudeerden worden onderzoekers voor particuliere of door de overheid geleide bedrijven, terwijl anderen kunnen uitgroeien tot gegevenswetenschappers voor bekende bedrijven die hun klanten beter willen begrijpen.

Naarmate de technologie zich ontwikkelt, is computationele wiskunde een steeds relevanter veld. Veel universiteiten bieden promoties op dit gebied, soms op de campus en andere keren online. Om de juiste school voor u te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Doctor of Philosophy in Theoretical and Computational Science

University of Lethbridge
Campus Voltijd 48 maanden September 2019 Canada Lethbridge

De Ph.D. programma is een vierjarig programma. Het formaat voor de mate bestaat uit cursussen en een proefschrift. De student moet in de eerste twee jaar van het programma een schriftelijk en een mondeling uitgebreid examen behalen. [+]

Over

De Ph.D. programma is een vierjarig programma. Het formaat voor de mate bestaat uit cursussen en een proefschrift. De student moet in de eerste twee jaar van het programma een schriftelijk en een mondeling uitgebreid examen behalen.

Het proefschrift is de belangrijkste component van het werk in de richting van de mate en omvat origineel onderzoek. De eerste stap voor elke aspirant-student is om een ​​mogelijke supervisor te selecteren en, in overleg met de supervisor, een onderzoekplan met een mogelijk afstudeeronderwerp te organiseren, vóór toelating tot het programma. Onderzoeksinteresses van de faculteit zijn een kritieke factor in dit voorlopige besluit.

De afdeling probeert haar onderzoeksactiviteiten uit te breiden en te versterken en afgestudeerde studenten zullen een belangrijke rol spelen in dit streven. Bijna alle faculteitsleden van de afdeling ontvangen externe of interne financiering om hun onderzoeksprogramma's te ondersteunen.... [-]


Phd in computationele wetenschappen en techniek

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Voltijd September 2019 Turkije Istanboel

Graduate onderwijs in computationele wetenschappen en techniek (CMSE) aan Koç University wordt aangeboden via een interdisciplinair programma onder de departementen van de Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen en het College of Engineering. [+]

PhD in Computational Sciences and Engineering Graduate onderwijs in computationele wetenschappen en techniek (CMSE) aan Koç University wordt aangeboden via een interdisciplinair programma onder de departementen van de Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen en het College of Engineering. In dit programma studenten worden getraind op moderne computational science technieken en hun toepassingen aan de wetenschappelijke en technische problemen op te lossen. Nieuwe technologische problemen en bijbehorende onderzoek uitdagingen sterk afhankelijk zijn van computationeel modelleren en oplossen van problemen. Vanwege de beschikbaarheid van krachtige en goedkope computers modelgebaseerde computationele experimenten is nu een standaard aanpak voor analyse en ontwerp van complexe systemen waar echte experimenten duur of niet haalbaar kan zijn. Afgestudeerden van de CMSE programma moet in staat zijn van het formuleren van oplossingen voor computationele problemen door het gebruik van multidisciplinaire kennis uit een combinatie van klas en laboratorium ervaringen in de basis wetenschappen en techniek. Personen met BS graden in de biologie, scheikunde, natuurkunde, engineering en aanverwante disciplines moeten gelden voor graduate studie in het CMSE Program. Onderzoek gebieden van belang... [-]


PhD in Computational Mathematics

University of Pavia
Campus Voltijd 3 jaar October 2019 Italië Pavia

De Ph.D. in "Computational Mathematics and Decision Sciences" heeft als doel afgestudeerden solide vaardigheden aan te bieden in computationele wiskunde, computationele fysica, wetenschappelijke computertechnologie, statistiek, beslissingswetenschappen, optimalisatie, machinaal leren, evenals een interdisciplinaire kijk op toegepaste wiskunde, natuurkunde en besluitvormingsprocessen onder onzekerheid. Het programma biedt een solide theoretische en computationele basis voor hoogstaand onderzoek in universiteiten, internationale onderzoeksinstellingen en de industrie. [+]

Modellen, wiskunde, statistieken, gegevens en algoritmen vormen de basis van onze digitale wereld. Computationele methoden en wiskundige analyse worden in toenemende mate gebruikt voor simulatie, voorspelling, gegevensevaluatie, analyse, risicobeoordeling, ontwikkeling en optimalisatie, op vrijwel elk gebied van de wetenschap.

De Ph.D. in "Computational Mathematics and Decision Sciences" heeft als doel afgestudeerden solide vaardigheden aan te bieden in computationele wiskunde, computationele fysica, wetenschappelijke computertechnologie, statistiek, beslissingswetenschappen, optimalisatie, machinaal leren, evenals een interdisciplinaire kijk op toegepaste wiskunde, natuurkunde en besluitvormingsprocessen onder onzekerheid. Het programma biedt een solide theoretische en computationele basis voor hoogstaand onderzoek in universiteiten, internationale onderzoeksinstellingen en de industrie.... [-]