close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraatsopleidingen in Computer Arts 2021

Een Doctor of Philosophy, of PhD, is een van de hoogste graden die een student kan behalen. PhD's zijn beschikbaar in een aantal onderwerpen en omvatten een intensieve individuele studie over een onderwerp van de keuze van de student. Deze programma's duren meestal twee tot drie jaar. Wat is een PhD in Computer Arts? De studie van computerkunst is een uniek en breed veld in de beeldende… Meer informatie

Een Doctor of Philosophy, of PhD, is een van de hoogste graden die een student kan behalen. PhD's zijn beschikbaar in een aantal onderwerpen en omvatten een intensieve individuele studie over een onderwerp van de keuze van de student. Deze programma's duren meestal twee tot drie jaar.

Wat is een PhD in Computer Arts? De studie van computerkunst is een uniek en breed veld in de beeldende kunst waarin het traditionele kunstontwerp is geïntegreerd met de technologieën en software van computers. Cursussen in dit onderwerp kunnen computeranimatie, computerprogrammering, grafisch ontwerp en meer omvatten. Hoewel een doctoraatsprogramma op dit gebied aanzienlijk zeldzaam is, wordt verwacht dat het veld zelf nog tientallen jaren zal groeien. Studenten van computerkunst kunnen kiezen voor concentraties in afbeeldingen en animaties, softwareproficiency, storyboarding, kunstgeschiedenis en meer.

Studenten met een graad in computer kunst kunnen meerdere vaardigheden opdoen die hen in een aantal loopbanen kunnen helpen. Deze studenten hebben de neiging om heel goed zelfstandig te werken en hebben sterke organisatievaardigheden. Studenten ontwikkelen ook een solide gevoel voor design en esthetiek.

De kosten van een doctoraat worden beïnvloed door het type universiteit dat het programma aanbiedt, waar het programma zich bevindt en hoe lang het duurt om het programma te voltooien. Om meer specifieke collegegeldinformatie te weten te komen, moeten studenten contact opnemen met de toelatingkantoren van de school.

Er zijn genoeg carrières verbonden aan een computer kunst diploma, maar het behalen van een hogere graad, zoals een doctoraat, kan studenten voorbereiden op een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Veel promovendi kiezen ervoor om de academische wereld na te streven en doceren aan universiteiten. Anderen kunnen streven naar hoge posities in kunstgalerijen of werken als regisseur voor een kunstorganisatie. Er zijn ook mogelijkheden om als zelfstandige te werken voor studenten om te werken als animators, grafische ontwerpers, webontwikkelaars, gameontwikkelaars en nog veel meer.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden een doctorstitel. Studenten kunnen zelfs overwegen om in het buitenland te studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

Computational Media and Arts (CMA) zijn alomtegenwoordig in ons dagelijks leven en we zien ze in films, games, musea, advertenties, nieuws en vele andere media-ervaringen. De ... +

Computational Media and Arts (CMA) zijn alomtegenwoordig in ons dagelijks leven en we zien ze in films, games, musea, advertenties, nieuws en vele andere media-ervaringen. De snelle ontwikkeling van informatietechnologie zoals kunstmatige intelligentie, augmented reality, data science, drones, robots, nieuwe materialen en displays en mens-computerinteractie heeft het landschap van computationele media en kunst veranderd. -
PhD
Voltijds
3 - 4 jaren
Engels
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op