close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraten in Creatieve Kunsten 2021

Het verdienen van een Ph.D. kan worden gedaan in slechts twee jaar, en de rijkdom van de opgedane kennis en ervaring kan goed gebruik worden gezet voor de komende decennia. Deze geavanceerde graden kan een groot verschil in uw vermogen om een ​​baan te doen van iets dat je te genieten te maken. Wat is een Ph.D. Creative Art? Deze geavanceerde graad vertegenwoordigt het hoogste niveau van het… Meer informatie

Het verdienen van een Ph.D. kan worden gedaan in slechts twee jaar, en de rijkdom van de opgedane kennis en ervaring kan goed gebruik worden gezet voor de komende decennia. Deze geavanceerde graden kan een groot verschil in uw vermogen om een ​​baan te doen van iets dat je te genieten te maken.

Wat is een Ph.D. Creative Art? Deze geavanceerde graad vertegenwoordigt het hoogste niveau van het onderwijs u kunt bereiken. Door te focussen op het gebied van creatieve kunst, kunnen mensen hun studie te concentreren in een gebied van hun keuze, zoals architectuur, schilderen, tekenen, beeldhouwen, of een ander medium. Studenten werken dan om hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen op dat gebied tot een grotere mate. Echter, je moet een bachelor en master hebben ontvangen voor het begin van uw doctoraatsprogramma.

De voordelen van het behalen van een doctoraat in de Creatieve Kunst is groot en gevarieerd.Individuen vaak leren om samen te werken met anderen zoals ze complete projecten en het opzetten van tentoonstellingen, en ze meestal ontwikkelen van betere communicatie vaardigheden als ze hun projecten en ideeën te bespreken met professoren en studenten.

De kosten van het behalen van een doctoraat in de creatieve kunst kan variëren voor elke student en is afhankelijk van een aantal factoren. Studenten worden aangemoedigd om te zoeken naar de financiële steun, beurzen en andere economische middelen om te helpen compensatie van de kosten van het verdienen van hun doctoraat.

Het ontvangen van een Ph.D. Creative Art kan de deuren openen voor veel werkgelegenheid. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om te werken als curatoren in musea en culturele instellingen, of als bestuurders voor ateliers toezicht kunsttentoonstellingen. Personen die deze geavanceerde mate hebben verdiend kan er ook voor kiezen om terug te keren naar het hoger onderwijs en lid van de faculteit van een hogeschool of universiteit als een hoogleraar of universitair docent lesgeven in creatieve kunst.

Het verdienen van een doctoraat in de Creatieve Kunst kan helpen afgestudeerden vinden succesvolle en lonende carrière. Als u wilt uw doctoraat meteen beginnen zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sunway University
Shah Alam, Maleisië

De Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Creative Arts and Media is een programma dat studenten de mogelijkheid biedt om onderzoek te doen en nieuw begrip en inzicht in de disciplin ... +

De Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Creative Arts and Media is een programma dat studenten de mogelijkheid biedt om onderzoek te doen en nieuw begrip en inzicht in de discipline bij te dragen. Door zelfstandig wetenschappelijk werk te verrichten binnen een specialistisch gebied van de creatieve kunsten en media, dragen afgestudeerden bij aan de ontwikkeling van hun vakgebied. Deze lijst is niet uitputtend, onderwerpen kunnen combineren, overlappen, interdisciplinair zijn en theorie en praktijk combineren. Potentiële kandidaten dienen contact op te nemen met de programmaleider om toekomstige onderzoeksthema's op het gebied van creatieve kunsten en media te bespreken. Aanvaarding van de Ph.D. voorstel is onderworpen aan een panelbeoordeling, een interviewsessie en de goedkeuring van de supervisor. -
PhD
Voltijds
3 - 6 jaren
Engels
jun 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op