Deeltijd Doctoraats Opleiding in Culturele Studies in Italië

Vergelijk Deeltijd Doctoraatsopleidingen in Culturele Studies in Italië 2018

Culturele Studies

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Culturele studies zijn een studiegebied dat onderzoekt hoe verschillende culturen veranderen en vormen van leven creëren. Verwante onderwerpen kunnen sociologie, geschiedenis, economie, literaire studies, culturele antropologie en communicatiestudies omvatten.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Deeltijd Doctor of Philosophy in Culturele Studies in Italië

Lees meer

PhD In Analyse En Beheer Van Cultureel Erfgoed

IMT School for Advanced Studies Lucca
Campus Deeltijd October 2018 Italië Lucca

Het curriculum stelt cursussen voor in het beheer van cultureel erfgoed en cultuurinstellingen, Europese en internationale wetgeving inzake cultureel erfgoed en landschap, kunstgeschiedenis, museumkunde, technologieën toegepast op de valorisatie van het cultureel erfgoed. [+]

2017/18 PhD-programma aan de IMT-school voor gevorderd onderzoek Lucca

Termijn voor aanvragen - 18 juli 2017, 12 uur (middag) Italiaanse tijd

Toepassingen worden nu geaccepteerd voor het 2017/18 PhD-programma aan de IMT School for Advanced Studies Lucca), een van de zes Scholen voor Uitnemendheid in Italië en een van de hoogst gegradeerde scholen in Europa volgens de meest recente E-Multirank-enquête . Hoge gemotiveerde kandidaten uit alle disciplines worden uitgenodigd om een ​​van de 36 gefinancierde beurzen in een doctoraal programma aan te vragen dat de wetenschappelijke competenties van economie, techniek, computerwetenschappen, neurowetenschappen en gedragspsychologie, natuurkunde, toegepaste wiskunde, statistiek, geschiedenis en wetenschappen integreert. Van cultureel erfgoed.... [-]