Deeltijd PhD Porgramma in Culturele Studies in Italië

Bekijk alle Deeltijd Doctoraat Studies in Culturele Studies in Italië 2018

Culturele Studies

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Culturele studies verwijst naar een onderzoeksgebied dat de maatschappelijke betrekkingen, macht, individuele ervaringen, religie en levensstijl beïnvloedt door verschillende culturen over de hele wereld.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Deeltijd Doctor of Philosophy in Culturele Studies in Italië

Lees meer

Doctoraat In Analyse En Beheer Van Cultureel Erfgoed

IMT School for Advanced Studies Lucca
Campus 3 jaar October 2018 Italië Lucca

Het curriculum stelt cursussen voor in beheer van cultureel erfgoed en culturele instellingen, Europese en internationale wetgeving inzake cultureel erfgoed en landschap, kunstgeschiedenis, museologie, technologieën toegepast op de valorisatie van cultureel erfgoed. [+]

2018/19 PhD-programma's aan de IMT School for Advanced Studies Lucca

Deadline voor aanvragen - 3 augustus 2018, 12 uur CEST

Aanvragen worden nu geaccepteerd voor de promotieprogramma's van 2018/19 op de IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), een van de zes School of Excellence in Italië en een van de best beoordeelde graduate schools in Europa volgens de meest recente U-Multirank-onderzoek. Hoog gemotiveerde kandidaten uit alle disciplines worden uitgenodigd om een ​​van de 36 volledig gefinancierde beurzen aan te vragen binnen twee doctoraatsprogramma's waarin wetenschappelijke competenties van economie, techniek, informatica, neurowetenschap en gedragspsychologie, natuurkunde, toegepaste wiskunde, statistiek, geschiedenis en wetenschappen worden geïntegreerd. van cultureel erfgoed.... [-]