Deeltijd Doctoraats Programma in Diplomatie in de Verenigde Stirling Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd Doctors of Philosophy in Diplomatie in de Verenigde Stirling Verenigd Koninkrijk 2018/2019

Diplomatie

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

De academische gebied van diplomatie richt zich op een verscheidenheid aan onderwerpen en verschillende manieren om conflicten op te lossen. Studenten kunnen leren over culturele diplomatie; communicatiestrategie├źn; politieke, economische en psychologische strategie├źn; leiderschap; en intelligentie en contraspionage.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Stirling was historisch gezien een van de koninklijke bolwerken van het Koninkrijk van Schotland. Nu is het de thuisbasis van de Universiteit van Stirling, dat tussen de 11 en 12 duizend studenten, wat neerkomt op meer dan 80 nationaliteiten heeft.

Deeltijd Doctoraats Programma in Diplomatie in de Verenigde Stirling in UK

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here