Deeltijd Doctoraatsopleiding in Diplomatie in de Verenigde Stirling Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd Doctors of Philosophy in Diplomatie in de Verenigde Stirling Verenigd Koninkrijk 2018

Diplomatie

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het oplossen van conflicten kunnen eveneens geïnteresseerd in het bestuderen van diplomatie. Common klassen zijn beheren conflict, bemiddeling theorie en praktijk, interpersoonlijke conflicten, crisisbeheer, transformatie conflict, culturele dimensies van het conflict en onderhandelen hardnekkige conflict.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Stirling was historisch gezien een van de koninklijke bolwerken van het Koninkrijk van Schotland. Nu is het de thuisbasis van de Universiteit van Stirling, dat tussen de 11 en 12 duizend studenten, wat neerkomt op meer dan 80 nationaliteiten heeft.

Deeltijd Doctor of Philosophy in Diplomatie in de Verenigde Stirling in UK

Lees meer

Doctor Of Diplomacy (DDipl)

University of Stirling
Campus Deeltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Stirling

Een hoogtepunt van ons doctoraalstudieprogramma is de unieke DDipl (Doctor of Diplomacy) graad. Het is uniek omdat het speciaal is ontworpen voor werkende professionals en wordt onderwezen op verschillende locaties, vaak met directe inbreng van bejaarden. De cursus brengt de beste werkwijzen samen in academisch leren en professionele expertise. [+]

Invoering

Een hoogtepunt van ons doctoraalstudieprogramma is de unieke DDipl (Doctor of Diplomacy) graad. Het is uniek omdat het speciaal is ontworpen voor werkende professionals en wordt onderwezen op verschillende locaties, vaak met directe inbreng van bejaarden. De cursus brengt de beste werkwijzen samen in academisch leren en professionele expertise.

Een uniek kenmerk van het face-to-face aspect van de cursus zijn weekendseminaries die maximale gelegenheid bieden voor bespreking van belangrijke kwesties, gekoppeld aan het gebruik van meerdere studieplaatsen in Londen, Brussel, Moskou en Washington DC, om er maar een paar te noemen.

De DDipl bestaat uit twee delen. Het onderwezen deel duurt twee academische jaren voor een voltijdstudent. In hun laatste jaar, Ph.D. Kandidaten zullen een scriptie afronden waarin ze zullen reflecteren op relevante kwesties van diplomatie in het licht van de theorie en conceptuele kennis die ze in de loop van hun studie hebben opgedaan, evenals onafhankelijk onderzoek.... [-]