PHDSTUDIES

4 Doctoraatsopleidingen in Duits 2021

Gewoonlijk nagestreefd na het afronden van een master's degree, een Doctor of Philosophy is de hoogste graad die kan worden verdiend. Dit programma omvat geavanceerde onderzoeksstudie.

Wat is een promovendus in het Duits? Een doctoraat programma in het Duits stelt studenten in staat om deze taal op een diep niveau te leren, over alle aspecten van de taal en mensen die het spreken leren te leren. Cursussen in een programma kunnen algemene onderwerpen behandelen om de studenten te helpen met hun onderzoek en meer te leren over wat er in een promotieprogramma verwacht wordt. Studenten zullen taal en taalkunde samen met de Duitse cultuur en geschiedenis studeren. Sommige programma's kunnen de kans bieden voor specifieke studies in film, migratie, dialecten en religie. Studenten kunnen zich specialiseren op gebieden die wet, filosofie, literatuur en politiek omvatten. Programma's kunnen ook een uitwisselingscomponent bevatten waarmee studenten in Duitsland kunnen studeren. De tijdsduur die nodig is om een ​​doctoraat af te ronden, varieert vanwege het onderzoekskomponent.

Na het afronden van een doctoraat wordt een student een expert in de Duitse taal. Uitstekende communicatievaardigheden zijn ook een voordeel van een programma. Daarnaast ontwikkelen studenten over het algemeen verschillende contacten met professionals op het gebied.

De beste kostenramingen komen direct van de financiële afdeling van de school. Dit komt door de afwijkingen tussen de PhD-ervaring van elke student.

Na afstuderen kan een persoon op vele verschillende terreinen werken om zijn of haar vaardigheden in het Duits te gebruiken. Dit kan onder meer de onderwijskansen in het hoger onderwijs of in ESL-programma's voor Duitse studenten volgen. Afgestudeerden kunnen ook werken als vertalers of tolken. Andere carrièremogelijkheden zijn onder andere journalist, overheidsagent, perskantoor manager, schrijver, redacteur en bibliothecaris. Studenten kunnen werk vinden met particuliere bedrijven, non-profitorganisaties of overheidsinstanties.

Als u geïnteresseerd bent in geavanceerde studie van de Duitse taal, beschouw dan een PhD in het Duits.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

 

4 Resultaten in Duits Filter

PhD Duitse en Franse filosofie

Faculty of Humanities, Charles University
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Duits
Frans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Dit doctoraatsprogramma wordt geadverteerd voor het klaslokaal en op afstand leren. Iedereen die geïnteresseerd is in de gebieden van klassieke en moderne Duitse filosofie, de ...

Lees meer

PhD in Germaanse en Noordse taal- en letterkunde

Charles University Faculty of Arts
PhD
okt 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
30 apr 2021
Engels
Campus

De afgestudeerde Germaanse en Noordse taal- en letterkunde is een hoogopgeleide deskundige die gekwalificeerd is voor onderzoek in zijn / haar vakgebied, dwz in de Germaanse e ...

Lees meer

PhD Germanoslawistik

Charles University Faculty of Arts
PhD
okt 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
30 apr 2021
Duits
Campus

Dit internationale double degree studieprogramma wordt uitgevoerd op basis van het relevante contract tussen Charles University en La Sapienza University of Rome van 6 decembe ...

Lees meer

PhD Germanoslavistika

Charles University Faculty of Arts
PhD
okt 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
30 apr 2021
Russisch
Campus

Deze internationale doctoraatsopleiding met een dubbele graad wordt uitgevoerd op basis van een interuniversitaire overeenkomst tussen Charles University en de Universiteit va ...

Lees meer