Filter
PhD
Duitsland Karlsruhe Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraats Opleidingen in de Verenigde Karlsruhe in Duitsland 2019

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Karlsruhe is een stad met hete zomers en heeft een zeeklimaat. Het is gelegen in de deelstaat Baden-Württemberg, Duitsland en is de thuisbasis van meer dan 200.000 mensen. De stad staat bekend om zijn universiteiten en andere fijne instellingen voor hoger onderwijs. Ze belangrijke in onderzoek, wetenschap en technologie.

Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Karlsruhe in Duitsland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Duitsland
Karlsruhe
Studievorm
Tempo
Hector Fellow Academy

Ph.D. studenten van de Hector Fellow Academy zijn gedurende drie jaar werkzaam als onderzoeksassistent. Het salaris komt overeen met het interne reglement van de universi ... [+]

Beste Doctoraten in de Verenigde Karlsruhe in Duitsland. Ph.D. studenten

Het doel van de Hector Fellow Academy is om jonge onderzoekers in de omgeving van de Hector Fellows te promoten. De HFA Ph.D. studenten krijgen de gelegenheid om te profiteren van de schat aan ervaring en een uitstekende expertise van hun leidinggevende bij het opbouwen van een onderzoeksnetwerk.

Elk jaar worden verschillende Ph.D. posities worden gefinancierd door de HFA. Master-afgestudeerden van over de hele wereld kunnen zich in een zeer goede mate aanmelden. Ambitieuze jonge wetenschappers hebben de mogelijkheid om hun Ph.D. met een zelfontwikkeld onderzoeksproject in de werkgroep van een Hector Fellow. Hiervoor moet een innovatief, zelfontwikkeld onderzoeksonderwerp worden ingediend, waaraan de jonge wetenschapper werkt in het kader van de driejarige doctoraatsfase aan het instituut van de toezichthoudende Hector Fellow. Het moet worden opgenomen in de aanvraag die Hector Fellow kwalificeert als supervisor voor uw onderzoeksidee. Bovendien kunnen uitmuntende masterstudenten ook een geadverteerde Ph.D. posities van een Hector Fellow . Door lid te worden van de Hector Fellow Academy , worden de jonge wetenschappers onderdeel van een interdisciplinair netwerk van toponderzoekers.... [-]

Duitsland Karlsruhe
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands