PHDSTUDIES

Doctoraats Opleidingen in Duurzaam Ontwerpen in Frankrijk

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Een onderzoek naar duurzaam ontwerpen kan mensen betrekken bij het creatieve en innoverende pad voor behoud van hulpbronnen op lange termijn in een hele reeks industrieën en producten. Studenten kunnen worden aangemoedigd om bestaande methoden te verbeteren om duurzaamheid te bevorderen of om nieuwe benaderingen te ontwerpen en ontwerpen die efficiënter gebruikmaken van natuurlijke hulpbronnen.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Doctoraatsopleiding in Duurzaam Ontwerpen in Frankrijk

1 Resultaten in Duurzaam Ontwerpen, Frankrijk Filter

PhD in Design

SDS - The Sustainable Design School
Frankrijk, Leuk
PhD
01 Sep 2020
<
3 jaren
Engels
Campus

Je wordt opgeleid om een ​​ontwerper te worden in duurzame innovatie en om de vereiste vaardigheden te ontwikkelen om creativiteit te stimuleren in een multidisciplinair team. ...

Lees meer