PHDSTUDIES.NL

Beste PhD Programma's in Duurzaam Ontwerpen 2019/2020

Een doctoraat is een graad in het hoger onderwijs die wordt nagestreefd door personen die een dieper inzicht in hun vakgebied wensen te verkrijgen. Om af te studeren moeten studenten een scriptie afleggen die gebaseerd is op origineel onderzoek.

Wat is een doctoraat in duurzaam ontwerpen? Naarmate de economie haar focus verschuift van kwantiteit naar kwaliteit, beginnen steeds meer consumenten duurzame bedrijfspraktijken te eisen. Duurzaam ontwerpen maakt hier een groot deel van uit en cursussen in het programma kunnen zich richten op duurzaamheid in relatie tot chemie, biowetenschappen, engineering en business. Deelnemers aan het programma kunnen hun onderzoek, theoretische, technische en ondernemersvaardigheden verbeteren en leren hoe ze die vaardigheden kunnen gebruiken om kampioen van duurzaamheid te worden.

Afgestudeerden van dit programma hebben over het algemeen een dynamische reeks vaardigheden, waaronder mogelijk innovatief denken, theoretisch inzicht en probleemoplossend vermogen. Elk van deze eigenschappen kan blijken om hen goed te dienen in hun professionele en persoonlijke leven.

De kosten van een doctoraat variëren drastisch van school tot school en van locatie tot locatie. Hoeveel een student kan betalen voor zijn of haar opleiding hangt van verschillende factoren af ​​en een toekomstige student wordt aangemoedigd om onderzoek te doen voordat hij zich aanmeldt.

Omdat duurzaamheid een groeiend interessegebied is, kunnen personen van dit programma merken dat ze na hun afstuderen veel interessante carrièremogelijkheden hebben. Afgestudeerden kunnen succes vinden in de industrie, het bedrijfsleven, het ontwerp en de ontwikkeling, de overheid en groene industrieën. Hoewel de functieomschrijvingen kunnen variëren van bedrijfstak tot organisatie en van organisatie tot organisatie, kunnen diplomaten klant milieubeheerders, beleidsontwikkelaars, klantauditors, internationale correspondentieassistenten, revisoren van milieudocumenten, consultants en onderzoekers worden.

Een groeiend aantal scholen biedt graden in duurzaam ontwerp, inclusief online cursussen. Voor meer informatie over programma's die voor u beschikbaar zijn, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Duurzaam Ontwerpen Filter

PhD in Design

SDS - The Sustainable Design School
Campus 3 jaren September 2019 Frankrijk Nice

Je wordt opgeleid om een ​​ontwerper te worden in duurzame innovatie en om de vereiste vaardigheden te ontwikkelen om creativiteit te stimuleren in een multidisciplinair team.