Doctoraats Opleiding in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Rimouski Canada

Top Doctors of Philosophy in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Rimouski Canada

Duurzaamheid Studies

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Een Master's degree in Duurzaamheid zullen de studenten laten zien hoe je core business concepten en theorieën van toepassing zijn op eco-dienstenmarkten en duurzaamheidsvraagstukken aan te pakken. Het toepassingsgebieden variëren, voorbeelden hiervan kunnen milieu-governance, duurzaam ondernemen management of management resource zijn.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Beste PhD Porgramma in Duurzaamheid Studies in de Verenigde Rimouski in Canada

Lees meer

Environmental Science Ph.D.

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Voltijd September 2018 Canada Rimouski Lévis

Het doctoraat in milieuwetenschappen richt zich op de ontwikkeling en integratie van kennis op verschillende multidisciplinaire velden gegroepeerd onder het algemene thema van de analyse van de dynamiek van de milieu-relaties. [+]

Het doctoraat in milieuwetenschappen richt zich op de ontwikkeling en integratie van kennis op verschillende multidisciplinaire velden gegroepeerd onder het algemene thema van de analyse van de dynamiek van de milieu-relaties.

milieubiotechnologie Cyclus en waterkwaliteit fundamentele en toegepaste ecologie Atmosferische wetenschappen en de oceaan Geomorfologie en landgebruik Environmental Toxicology

Programma Structuur

De Environmental Science PhD wordt aangeboden in samenwerking met UQAC, UQAM en UQTR.

Het programma omvat het schrijven van een scriptie van 60 studiepunten om een ​​onderwerp in een gebied van specialisatie in milieuwetenschappen te verdiepen.... [-]


Maritime Resource Management PhD

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Voltijd September 2018 Canada Rimouski Lévis

Het doctoraat in marine resource management vorm experts die een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de kennis op een gebied met betrekking tot het optimale gebruik van hulpbronnen en het mariene milieu, de openbare orde modellen of mechanismen van de besluitvorming in deze sector. [+]

Het doctoraat in marine resource management vorm experts die een bijdrage leveren aan de vooruitgang van de kennis op een gebied met betrekking tot het optimale gebruik van hulpbronnen en het mariene milieu, de openbare orde modellen of mechanismen van de besluitvorming in deze sector.

Deze managers moeten een grondige kennis van de sociale en economische kenmerken van het maritieme milieu en een begrip van de interacties tussen deze kenmerken en die van het milieu.

toehoorders

Maritime Resource Management PhD is naar kandidaten met uiteenlopende profielen (natuurwetenschappen, recht, economie, aardrijkskunde, management) houders van een research master.

Programma Structuur... [-]