PHDSTUDIES

PhD Opleidingen in Duurzaamheidsstudies in Italië

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Wie geïnteresseerd is in het nastreven van een geavanceerde graad in duurzaamheid leert over relevante onderwerpen, met inbegrip van de wetenschap en de politiek van de klimaatverandering, de ontwikkeling, de armoede en de sociale verantwoordelijkheid van de grotere bedrijven. De meeste programma's ten minste twee jaar lang.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Doctor of Philosophy in Duurzaamheidsstudies in Italië

2 Resultaten in Duurzaamheidsstudies, Italië Filter

Internationale Ph.D. in het management - innovatie, duurzaamheid en gezondheidszorg

Scuola Superiore Sant'Anna
Italië, Pisa + 1 Meer
PhD
01 Oct 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
18 May 2015
Engels
Campus

Het Internationaal Ph.D. in Management is verdeeld in twee verschillende leerplannen: "Innovatie, Duurzaamheid en gezondheidszorg" en "Verandering en complexiteit van het behe ...

Lees meer

Ph.D. programma in de politiek, mensenrechten en duurzaamheid

Scuola Superiore Sant'Anna
Italië, Pisa + 1 Meer
PhD
01 Oct 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
12 Jun 2015
Engels
Italiaans
Campus

De Ph.D. Programma in "Politiek, mensenrechten en duurzaamheid" is een driejarig residentieel programma gekenmerkt door een interdisciplinaire benadering van het onderwerp en ...

Lees meer