Doctoraats Opleiding in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Bekijk alle Doctors of Philosophy in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Duurzaamheid Studies

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Duurzaamheid is een van de meer gevorderde cursussen steeds populairder met de huidige 's milieuvriendelijke studenten. Dit type cursus biedt studenten de mogelijkheid om hun opleiding te bevorderen op dit gebied, of om zich te concentreren in op het voor meer smalle onderwijs.

Slowakije of Slowakije (Slowaakse: Slovensko of Slowakije, beide namen zijn officieel erkend), is een land in Centraal-Europa. Slowakije is een lid van de Europese Unie, dus als je een burger van een andere lidstaat, kunt u legaal verblijven en werken in Slowakije zonder beperkingen. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

Doctoraatsopleiding in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Lees meer

PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Matej Bel University
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Slowakije Bansk√° Bystrica

[+]

De examencommissie wordt benoemd door de decaan van de Faculteit der Natuurwetenschappen.

[-]