Doctoraats Opleiding in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Bekijk alle Doctors of Philosophy in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Duurzaamheid Studies

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Een PhD in duurzaamheid niet alleen focussen op duurzaamheid praktijken, maar het leert studenten om hun eigen interessegebieden verkennen. Het is vaak een student en docent op basis cursus met een focus die wordt beslist door beide. Het gaat vaak om onderzoek en diepgaande kennis van een bepaald gebied van duurzaamheid.

Slowakije of Slowakije (Slowaakse: Slovensko of Slowakije, beide namen zijn officieel erkend), is een land in Centraal-Europa. Slowakije is een lid van de Europese Unie, dus als je een burger van een andere lidstaat, kunt u legaal verblijven en werken in Slowakije zonder beperkingen. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

Doctoraatsopleiding in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Lees meer

PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Matej Bel University
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Slowakije Bansk√° Bystrica

[+]

De examencommissie wordt benoemd door de decaan van de Faculteit der Natuurwetenschappen.

[-]