Doctoraatsopleiding in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Bekijk Doctors of Philosophy in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Duurzaamheid Studies

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Een PhD in duurzaamheid niet alleen focussen op duurzaamheid praktijken, maar het leert studenten om hun eigen interessegebieden verkennen. Het is vaak een student en docent op basis cursus met een focus die wordt beslist door beide. Het gaat vaak om onderzoek en diepgaande kennis van een bepaald gebied van duurzaamheid.

De Slowaakse Republiek is een land in Centraal-Europa. Het heeft een bevolking van meer dan vijf miljoen mensen. De belangrijkste redenen om Slowakije te bezoeken zijn haar natuurlijke schoonheid, levendige geschiedenis en veel mogelijkheden voor ontspanning. Slowaken zijn vriendelijke en rustige mensen die in een vrije democratische staat. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

Doctoraat Programma in Duurzaamheid Studies in Slowakije

Lees meer

PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Matej Bel University
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Slowakije Bansk√° Bystrica

[+]

De examencommissie wordt benoemd door de decaan van de Faculteit der Natuurwetenschappen.

[-]