Doctoraats Programma in Duurzaamheid Studies in Skalica Slowakije

Top Doctoraatsprogramma's in Duurzaamheid Studies in Skalica Slowakije

Duurzaamheid Studies

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Duurzaamheid lijkt een wereldwijde beweging, met vele landen proberen te komen tot deze belangrijke ideaal van besparing van grondstoffen voor zo lang mogelijk zijn. Dit heeft bewezen te zijn iets van een sociale uitdaging, die alles van individuele levensstijlen tot transport effecten.

Slowakije of Slowakije (Slowaakse: Slovensko of Slowakije, beide namen zijn officieel erkend), is een land in Centraal-Europa. Slowakije is een lid van de Europese Unie, dus als je een burger van een andere lidstaat, kunt u legaal verblijven en werken in Slowakije zonder beperkingen. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

Skalica stad is gelegen in de Tsjechische grens met Slowakije in de Skalica District. De stad is religieus zoals blijkt bij is het aantal kerken. De 15e eeuwse Franciscaanse kerk en klooster, Romaanse Rotuand van St. George zijn enkele van de bezienswaardigheden in Skalica.

Top Doctoraat in Duurzaamheid Studies in Skalica in Slowakije

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here