PHDSTUDIES.NL

Top PhD Opleidingen in Duurzaamheidsstudies in de Verenigde Bangkok Thailand

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Wie geïnteresseerd is in het nastreven van een geavanceerde graad in duurzaamheid leert over relevante onderwerpen, met inbegrip van de wetenschap en de politiek van de klimaatverandering, de ontwikkeling, de armoede en de sociale verantwoordelijkheid van de grotere bedrijven. De meeste programma's ten minste twee jaar lang.

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Bangkok is een van de beste plekken om je studie te doen in Thailand. Bankok heeft een leuke sfeer voor het doen van uw persoonlijke studies niet te vergeten de uitstekende universiteiten zoals Kasetsart University dat het hosts.

Top Doctor of Philosophy in Duurzaamheidsstudies in de Verenigde Bangkok in Thailand

1 Resultaten in Duurzaamheidsstudies, Bangkok Filter

Phd in toegepaste biologische wetenschappen: milieu gezondheid

Chulabhorn Graduate Institute
Campus Voltijd Juni 2020 Thailand Bangkok

Tegenwoordig is bekend dat het milieu en de gezondheid onlosmakelijk verbonden zijn. Milieuvervuilende stoffen in het milieu zullen vroeger of later de gezondheid van de mens beïnvloeden. Deze