24 PhD Opleidingen in Duurzaamheidsstudies 2024

PhD Opleidingen in Duurzaamheidsstudies 2024Filter
    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het onderzoekscluster Ecologie, Evolutie, Gedrag en Milieueconomie richt zich primair op fundamentele en toegepaste aspecten van ecologie, milieu-economie, natuurbehoud, aquacultuur, diergedrag, moleculaire taxonomie en moleculaire genetica, waarbij vooral verbanden tussen deze aspecten worden gelegd. Het cluster heeft een hoog niveau van onderzoeksactiviteiten waarbij academisch personeel, postdoctorale wetenschappers en postdoctorale onderzoeksstudenten betrokken zijn. Het cluster heeft een hoog niveau van onderzoeksactiviteiten waarbij academisch personeel, postdoctorale wetenschappers en postdoctorale onderzoeksstudenten betrokken zijn.

    • Lugo, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Spaans, Galicisch

    Het belang van het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen door de samenleving, en in het bijzonder van het land, en de ontwikkeling van efficiënte instrumenten voor landbeheer en het ontwerpen van strategieën voor territoriale ontwikkeling die het behoud van natuurlijke hulpbronnen en ecosysteemfuncties mogelijk maken, vereisen onderzoek om vooruitgang te boeken in de ontwikkeling van betere instrumenten, technieken, theorieën en modellen.

    • Auburn, Verenigde Staten

    Full time

    6 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van deze opleiding is om afgestudeerden te produceren die nieuwe ontdekkingen kunnen identificeren en technische analyses kunnen toepassen om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor complexe technische problemen. Een bijkomend doel is om afgestudeerden te produceren die onafhankelijk baanbrekend onderzoek doen op het gebied van biosysteemtechniek en die onderzoeksresultaten duidelijk kunnen communiceren aan technische en niet-technische doelgroepen.

    • Pisa, Italië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Camerino, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het nieuwe geassocieerde doctoraatsprogramma "Natural Hazards and Disaster Risk Reduction" is ontwikkeld op basis van de ervaring die is opgedaan door de indienende entiteiten binnen het Research, Innovation and Training Consortium "REducing risk of natural Disasters - REDI"

    • Rochester, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een praktisch gebaseerd programma dat innovatie en creativiteit bevordert bij het oplossen van echte uitdagingen op sociaal, economisch, technologisch en zakelijk gebied. In dit inherent interdisciplinaire programma word je onderdeel van een netwerk van academici uit het hele RIT die werken aan het optimaliseren van duurzame systemen en praktijken in engineering, productie, energie, onderwijs en meer.

    • Florence, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    PhD-cursus in sociale wetenschappen voor duurzaamheid en welzijn. De Ph.D. programma in Social Sciences for Sustainability and Wellbeing (acroniem: S3W), gezamenlijk aangeboden door de University of Florence en de IMT School for Advanced Studies Lucca, biedt een geweldige kans om een breed scala aan methoden uit de sociale wetenschappen te leren en deel te nemen aan een gemeenschap van wetenschappers die zich inzetten om hun best te doen om het welzijn en een duurzame toekomst voor onze samenleving te garanderen.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Bologna, Italië

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het doel van deze onderzoeksstap moet betrekking hebben op de theoretische grondslagen van duurzame landbouw, het ontwerp van alternatieve productiesystemen en technologieën en het beheer van parasitaire insecten, ziekteverwekkers en onkruid. Begeleiden en bieden van oplossingen voor de belangrijkste landbouwonderwerpen, zoals plantwetenschappen, landbouwtechnologie en engineering en boerderijbeheer, gebruikmakend van onderzoeksresultaten en voorbeelden uit zowel de ontwikkelde als de onderontwikkelde wereld.

    • Washington, Verenigde Staten
    • Gambia Online, Gambia

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De EUCLID DSDD (Doctoraat in Duurzame Ontwikkeling en Diplomatie) is een afstand, nonresident studieprogramma.

    • Madrid, Spanje
    • Alcorcón, Spanje
    • + 3 more

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Het Interuniversitair Doctoraatsprogramma in Hydrologie en Waterbeheer van de Universiteit van Alcalá en de Rey Juan Carlos Universiteit heeft de deelname van Fundación IMDEA Agua. Het doel van het programma is het ontwikkelen van postdoctorale wetenschappelijke opleidingen in de context van hydrologische disciplines (hydroklimatologie, hydrologie van oppervlaktewater, hydrogeologie, waterkwaliteit en technologie) en waterbeheer (watergebruik, behoud van hulpbronnen, planning en sociaal beheer) .

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 semester

    Afstand leren

    Engels, Italiaans

    Doctoraat op onderzoek via afstandsonderwijs wordt toegekend na het succesvol afronden van een theoretische onderzoeksspecialisatie. Dit onderzoek wordt gepresenteerd in de vorm van een proefschrift. Het doctoraat (Doctor of Philosophy) is het enige doctoraat dat via afstandsonderwijs kan worden behaald. De belangrijkste vereiste voor een online doctoraat via afstandsonderwijs is het presenteren en bespreken van een proefschrift van ten minste 100 pagina's voor beoordeling en evaluatie door een academische commissie aan de Selinus University. Het doel van deze onderzoeksstap moet betrekking hebben op de theoretische grondslagen van duurzame landbouw, het ontwerp van alternatieve productiesystemen en -technologieën en het beheer van parasitaire insecten, ziekteverwekkers en onkruid. Begeleiden en bieden van oplossingen via de belangrijkste agrarische onderwerpen, zoals plantwetenschappen, landbouwtechnologie en engineering en boerderijbeheer, met behulp van onderzoeksresultaten en voorbeelden uit zowel de ontwikkelde als de onontwikkelde wereld.

    • Chihuahua, Mexico

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Spaans

    Het programma is gericht op de uitgebreide training van human resources op postdoctoraal niveau, die, door betrokken te raken bij activiteiten voor het genereren, valideren en/of overdragen van kennis, evenals professionele training, reageren met innovatieve en op kennis gebaseerde voorstellen op de vraag naar een oplossing voor het probleem van dierlijke productiesystemen, het duurzaam gebruik en de exploitatie van natuurlijke hulpbronnen in Chihuahua, in Mexico en zelfs daarbuiten.

    • Toronto, Canada

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Gegrond in het kader van een post-moderne samenleving, en erkenning van het belang van meerdere perspectieven, dit Ph.D. programma in de Pedagogische Sustainability bereidt studenten uit verschillende velden.

    • Milan, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Shah Alam, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze roman Ph.D. programma heeft tot doel leiders in de academische wereld en de industrie voort te brengen door middel van zijn multidisciplinaire benadering van duurzaamheid. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kwantitatieve en kwalitatieve analytische vaardigheden die nodig zijn om oplossingen voor wereldwijde duurzaamheidskwesties te formuleren en te verdedigen.