Filter
PhD
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 PhD Opleidingen in Duurzame Economische Studies 2019/2020

Een Doctor in de wijsbegeerte (PhD) beloont een student met het hoogst mogelijke niveau van academische prestaties. Deze prestatie biedt erkenning voor het succes van een student in zijn of haar vakgebied en geeft blijk van toewijding aan het onderwerp, en het is beschikbaar voor verschillende onderwerpen.

Wat is een doctoraat in duurzame economische studies? Deze graad biedt studenten een opleiding die hen in staat stelt om oplossingen en programma's voor duurzame ontwikkeling in maatschappijen en gemeenschappen over de hele wereld te ontwikkelen en te ontwerpen. Typisch, individuen die aan dit programma deelnemen, kunnen cultureel diverse inhoud leren begrijpen en de best mogelijke oplossingen voor sociale en economische problemen onderzoeken. Studenten kunnen de traditionele praktijken van zakelijke organisaties leren, samen met de mogelijkheid om complexe regelgevingsregels te doorlopen. Presentaties en peer reviews kunnen studenten in staat stellen hun analytische en onderzoeksvaardigheden te verbeteren.

Individuen die werken aan een doctoraat in duurzame economische studies kunnen een breed scala aan vaardigheden opdoen. Kritisch denken en analytische vaardigheden zijn van onschatbare waarde bij het onderzoeken van de beste oplossingen voor problemen in de samenleving of organisaties. Presentatievaardigheden kunnen individuen in staat stellen duidelijk te spreken, een vaardigheid die belangrijk is in zowel persoonlijke als professionele omstandigheden.

Normaal gesproken in drie jaar tijd, zullen de kosten van een doctoraat in duurzame economische studies variëren, afhankelijk van de instelling die een individu kiest. Het maakt niet uit wat, het is belangrijk om het programma te onderzoeken en ervoor te zorgen dat het het juiste materiaal biedt.

Met een doctoraat in Sustainable Economic Studies kunnen individuen het personeel betreden als professionals op verschillende gebieden. Opties zijn onder meer werken voor een groen bedrijf om het bedrijf te ontwikkelen, terwijl het zich houdt aan de wettelijke richtlijnen en het ontwikkelen van economisch en milieubeleid voor ngo's of particuliere bedrijven. Er is ook de mogelijkheid om les te geven op universitair niveau. Steeds meer bedrijven hebben professionals met deze graad nodig om hun bedrijf te leiden door economische en milieuregelgeving.

Voor een doctoraat in duurzame economische studies zijn er universiteiten over de hele wereld. Er zijn ook online programma's die meer flexibiliteit bieden in je opleiding. Zoek voor de juiste school naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Duurzame Economische Studies

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

New Frontiers PhD projecten gericht op collectieve intelligentie uitbreiden en bijdragen aan de oplossingen voor mondiale uitdagingen door origineel onderzoek onderzoeken ... [+]

New Frontiers PhD projecten gericht op collectieve intelligentie uitbreiden en bijdragen aan de oplossingen voor mondiale uitdagingen door origineel onderzoek onderzoeken. Deze projecten zitten vaak op het snijvlak van kunst & design, digitale technologie, onderwijs en wetenschap, maar dit is niet strikt verplicht. Zo zijn projecten uit het verleden omvatte leren met spelletjes, het onderwijs door middel van onderzoek, communicatietechnologie, participatieve wetenschap, kunst / design als een middel om te communiceren wetenschap, enz.

New Frontiers PhD projecten beogen bij te dragen aan de oplossingen voor mondiale uitdagingen door middel van nieuwe onderzoek onderzoeken. Ze dragen bij aan het mobiliseren van de collectieve intelligentie in de richting van oplossingen voor maatschappelijke doelen, zoals die uiteengezet door de Verenigde Naties 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling. De oorspronkelijke bijdrage van het werk richt zich op vragen die relevant zijn in een onderzoek context zijn. De promotor, Thesis Advisory Commitee, proefschrift reviewers, en defensie jury zorgen voor de begeleiding en informatie over acceptabele inhoud en vorm van het proefschrift.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Deze cursus heeft als belangrijkste doel om promovendi kennis te bieden om territoriaal gedifferentieerde oplossingen voor intelligente, inclusieve en duurzame ontwikkeli ... [+]

Deze cursus heeft als belangrijkste doel om promovendi kennis te bieden om territoriaal gedifferentieerde oplossingen voor intelligente, inclusieve en duurzame ontwikkeling te ontwerpen, implementeren en evalueren, die in staat zijn om te reageren op de behoeften en verwachtingen van diverse mensen, organisaties en gemeenschappen.

Het stelt een innovatieve aanpak voor die het volgende combineert:

interdisciplinaire lezing van de werkelijkheid;articulatie van lokale en regionale schaal met wereldwijde veranderingen; en c) co-creatie van kennis met de onderwerpen van ontwikkeling.

Tot de te verwerven competenties in het kader van het doctoraat in ontwikkeling, samenlevingen en territoria behoren: - Het vergroten van kennis en kritisch inzicht in de diversiteit van sociaaleconomische ontwikkelingsmodellen en hun toepasbaarheid in een territoriale context; - Het construeren van interdisciplinaire interpretatie- en analysekaders van de problemen en multidimensionale oplossingen opgeworpen door de processen van ontwikkeling in de gemeenschappen, organisaties en territoria, rekening houdend met de articulatie met de dynamiek van wereldwijde schaalverandering - Combinatie van theoretische en methodologische kennis om innovatieve onderzoeksprojecten aan de grens van kennis te ontwerpen en uit te voeren, relevant voor de vooruitgang van de stand van de techniek op het gebied van het programma en bij het inspelen op maatschappelijke uitdagingen; - opbouw van nieuwe kennis en innovatief overheidsbeleid om lokale en regionale uitdagingen aan te gaan in de context van actieonderzoek en op basis van de participerende aanpak multi-actor en transdisciplinaire co-creatie van kennis en ervaring - Communiceer en beargumenteer het onderzoek rigoureus en erkend door zijn collega's en op een manier die begrijpelijk is voor het... [-]

Portugal Vila Real
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands