PHDSTUDIES.NL

Beste PhD Programma's in Duurzame Economische Studies in de Verenigde Vila Real Portugal

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Personen die zich bezighouden met de uitputting van de hulpbronnen van de aarde, kunnen een programma overwegen in duurzame economische studies. Studenten kunnen leren omgaan met de langetermijneffecten van de economie op het milieu door de relaties tussen mensen, de planeet en zakelijke praktijken te onderzoeken.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Beste PhD in Duurzame Economische Studies in de Verenigde Vila Real in Portugal

1 Resultaten in Duurzame Economische Studies, Vila Real Filter

PhD in Development, Societies and Territories

Universidade de TrĂ¡s-os-Montes e Alto Douro
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Portugal Vila Real

Deze cursus heeft als belangrijkste doel om promovendi kennis te bieden om territoriaal gedifferentieerde oplossingen voor intelligente, inclusieve en duurzame ontwikkeling te ontwerpen, implementeren en evalueren, die in staat zijn om te reageren op de behoeften en verwachtingen van diverse mensen, organisaties en gemeenschappen.