Doctoraat in Duurzame Ontwikkeling in Azië

Top PhD's in Duurzame Ontwikkeling in Azië 2018

Duurzame Ontwikkeling

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Duurzame ontwikkeling is vergelijkbaar met de economische ontwikkeling in dat zowel de academische studies omvatten het bereiken van bepaalde ontwikkelingsdoelen, maar het verschilt in zoverre dat het zwaar benadrukt het behoud van de beperkte natuurlijke hulpbronnen, zodat ze van nut voor toekomstige generaties kunnen zijn.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

PhD in Duurzame Ontwikkeling in Azië

Lees meer

PhD in Sustainable Environment

Hamad bin Khalifa University
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Qatar Doha

[+]

Deze omvatten uitstekende prestaties in relevante cursussen, langs onderzoeksresultaten indien aanwezig, en sterke aanbeveling letters.

[-]

Phd In Milieu-wetenschap, Beleid En Management

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaar September 2018 Hongkong Hong Kong +1 more

[+]

.

[-]