PhD Opleiding in Duurzame Ontwikkeling in Doha Qatar

Top PhD Opleidingen in Duurzame Ontwikkeling in Doha Qatar

Duurzame Ontwikkeling

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

De term "duurzame ontwikkeling" verwijst naar een academische begrip niet in tegenstelling tot de economische ontwikkeling in dat het gaat om het proces van het bereiken van ontwikkelingsdoelen, maar het verschilt in zoverre dat het legt een sterke nadruk op de ontwikkeling met betrekking tot natuurlijke hulpbronnen en ecologische impact.

Qatar, is een soevereine Arabische staat, gelegen in West-Aziƫ, het bezetten van de kleine schiereiland Qatar aan de noordoostelijke kust van het veel grotere Arabische schiereiland. Onderwijs City is een vrij nieuwe onderneming in Doha gefinancierd door de overheid van Qatar door de Qatar Foundation. Het is de thuisbasis van Qatar Academy, het Learning Centre, het Academisch Bridge Program (vergelijkbaar met een college prep school), alsook tak campus van Texas A & M University (Engineering).

Omdat de hoofdstad van Qatar, Doha is ook de grootste stad met een bevolking van ongeveer 1 miljoen mensen. De stad heeft 8 universiteiten en meer dan 15 scholen. Het is de thuisbasis van het museum van islamitische kunst.

Top Doctoraatsopleiding in Duurzame Ontwikkeling in Doha in Quatar

Lees meer

PhD in Sustainable Environment

Hamad bin Khalifa University
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Qatar Doha

[+]

Deze omvatten uitstekende prestaties in relevante cursussen, langs onderzoeksresultaten indien aanwezig, en sterke aanbeveling letters.

[-]