Filter
PhD
Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

PhD's in Economie in Australië

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Afgezien van het onderscheid tussen micro-economie en macro-economie moeten studenten die economie studeren, ook het verschil leren tussen positieve economie en normatieve economie. De eerste handelt met wat is, terwijl de latere handelt met wat zou moeten zijn. Andere onderscheidende kenmerken zijn economische theorie en toegepaste economie.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Doctoraat Programma in Economie in Australië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economie, Australië

University of Technology Sydney

Het doctoraat is een universitair diploma dat een intense periode van begeleide studie en onderzoek omvat. De graad Doctor of Philosophy wordt toegekend aan geslaagde kan ... [+]

Het doctoraat in de economie biedt eersteklas training in de grondslagen van de economische theorie en econometrie. Dit resultaat wordt bereikt via een programma van kernpromotieklassen, door alle studenten gevolgd, die de concepten en analytische hulpmiddelen bieden die van elke econoom worden verlangd. Bovendien ontwikkelt elke student expertise op twee gebieden naar keuze. Een veld bestaat uit een paar onderzoeksveldklassen waarin studenten geavanceerde onderwerpen bestuderen en vertrouwd raken met de grenzen van het onderzoek op dat gebied. Aangeboden velden zijn: gedragseconomie, experimentele economie, dynamische systemen, econometrie, gezondheidseconomie, industriële organisatie arbeid, economie, marktontwerp, micro-economische theorie, publieke economie.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands