Filter
PhD
Bulgarije Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraats Opleidingen in Economie in Bulgarije

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Afgezien van het onderscheid tussen micro-economie en macro-economie moeten studenten die economie studeren, ook het verschil leren tussen positieve economie en normatieve economie. De eerste handelt met wat is, terwijl de latere handelt met wat zou moeten zijn. Andere onderscheidende kenmerken zijn economische theorie en toegepaste economie.

Bulgarije hoger onderwijs biedt studenten met collegegeld lening, alsmede andere gesubsidieerde maaltijden tijdens het leren in de instellingen voor hoger onderwijs. Nadat een student zijn of haar studie, kan hij of zij lid worden van de corporate wereld met de verworven vaardigheden uit het hoger onderwijs.

Doctor of Philosophy in Economie in Bulgarije

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economie, Bulgarije

VUZF University

Elk economisch of managementprobleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis van deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoploss ... [+]

BelangrijkPh.D. programma's worden aangeboden in individuele, fulltime, parttime en verre leervormen. Geen leeftijdseisen.Rolling toelating het hele jaar door.accreditatieBritse en Bulgaarse accreditatieEU en internationaal erkend diploma

Elk economisch of managementprobleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis van deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoplossingen te vinden.

VUZF biedt de volgende Ph.D. programma's:

"Financiën en verzekering""Accounting, controle en analyse"

De studieduur voor een Ph.D. diploma is maximaal 3 jaar (voor een volledige en individuele planvorm) en tot 4 jaar (voor een deeltijdse vorm)

Routebeschrijving... [-]
Bulgarije Sofia
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands