PHDSTUDIES

PhD Programma's in Economie in China

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Studenten die economie studeren, leren eerst vooral de verschillen tussen micro-economie en macro-economie. Micro-economie omvat het gedrag van individuele markten, zoals huishoudens en bedrijven, en hun interacties. Macro-economie gaat daarentegen over het kijken naar de hele economie als geheel.

Het ministerie van onderwijs loopt het onderwijs in China. De overheid geeft vaak een gedeeltelijke financiering van het hoger onderwijs in de technische en de openbare universiteiten. De Chinese overheid heeft ook academische curriculum die het mogelijk maakt de studenten met beroepsvaardigheden om hun talenten te koesteren.

PhD Opleiding in Economie in China

1 Resultaten in Economie, China Filter

Doctor in de economie

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
01 jun 2020
Engels
Campus

De internationale doctoraatsprogramma's in economie en financiƫn bij WISE

Lees meer