Filter
PhD
Colombia Studievorm: Alles Tempo: Alles

PhD's in Economie in Colombia

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Er is bewijs dat economisch schrijven al dateert uit het Mesopotamische tijdperk. De ontwikkeling van de moderne economie is grotendeels te danken aan twee groepen die bekend stonden als de fysiocraten en de mercantilisten. Deze groepen hielpen het kapitalisme in Europa te ontwikkelen in de 16e eeuw.

Colombia is een echt divers en uniek land, gelegen in de noordwestelijke hoek van Zuid-Amerika. Met vriendelijke mensen, exotische landschappen en kosmopolitische steden, Colombia is zeker de plek om Spaans te leren.

Doctoraat Programma in Economie in Colombia

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economie, Colombia

Andere opties binnen dit vakgebied:
Pontificia Universidad Javeriana

Het PhD-programma in Economie tracht professionals te trainen met de meest geavanceerde theoretische, analytische en methodologische capaciteiten om onderzoeksprojecten t ... [+]

Het PhD- programma in Economie tracht professionals te trainen met de meest geavanceerde theoretische, analytische en methodologische capaciteiten om onderzoeksprojecten te leiden. Hun innovatieve onderzoek zal de huidige grenzen van kennis verlengen en zal helpen bij het formuleren van ethisch en verantwoord economisch en sociaal beleid.

Algemene informatieTitel toekennen: doctor in de economieModaliteit: voltijdsSNIES: 107650Geschatte duur: 4 jaarGekwalificeerde registerresolutie: resolutie 262 van 16 januari 2019, geldig tot 16 januari 2026Registratiekosten: $ 15,750,000 / Semester *Soort opleiding: PostgraduaatPlaats waar het wordt aangeboden: Bogotá DC

* De registratiewaarde komt overeen met de kosten per periode vastgesteld voor het jaar 2019.... [-]

Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands