Filter
PhD
Cyprus Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraten in Economie op Cyprus

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

De studie van de economie is er een die erg waardevol is voor de hedendaagse samenleving. Economische principes kunnen worden toegepast op een breed scala van instellingen, waaronder gezondheidszorg, overheid, financiële wereld, bedrijven, politiek en zelfs religie. Al deze bureaus vereisen tijd en uitgaven, en kunnen dus bekeken worden vanuit een economisch gezichtspunt.

Cyprus, officieel de Republiek Cyprus, is een eiland land in de oostelijke Middellandse Zee. Cyprus is het derde grootste en de derde meest bevolkte eiland in de Middellandse Zee, en een lidstaat van de Europese Unie.

PhD Porgramma in Economie op Cyprus

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economie, Cyprus

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Het doel van de Ph.D. programma in de economie aan de oostelijke Middellandse University is om haar afgestudeerden uit te rusten met de vaardigheden die in de economische ... [+]

Het doel van de Ph.D. programma in economie aan de oostelijke Middellandse University is om haar afgestudeerden uit te rusten met de vaardigheden die in de economische theorie, kwantitatieve methoden en beleidsanalyse in staat zijn om de economie te leren op een gevorderd niveau, en de economische onderzoeken en analyseren van economische problemen en het beleid met een hoogste niveau van professionaliteit.

Kandidaten voor de Doctor of Philosophy graad in economie zijn verplicht om acht cursussen (24 credit-uren) en een proefschrift te voltooien. Het programma bestaat uit vier verplichte kernvakken. Daarnaast moeten de studenten te voltooien vier keuzevakken in de economie. Na het voltooien van de verplichte vakken, dat vereist is om de vier kwalificatie examens in Micro-economie, macro-economie, econometrie en het gebied waarin zij hun proefschrift onderwerp hebben gekozen passeren. Na het succesvol voltooien van deze onderzoeken moet men een Ph.D. voltooien proefschrift en heeft een artikel gepubliceerd van het proefschrift in een gekwalificeerde tijdschrift om het te verkrijgen Ph.D. graad.... [-]

Cyprus Famagusta Turkse Republiek Noord-Cyprus
September 2020
Engels
Voltijd
2 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands