PHDSTUDIES

Doctoraten in Economie op Cyprus

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

De studie van de economie is er een die erg waardevol is voor de hedendaagse samenleving. Economische principes kunnen worden toegepast op een breed scala van instellingen, waaronder gezondheidszorg, overheid, financiƫle wereld, bedrijven, politiek en zelfs religie. Al deze bureaus vereisen tijd en uitgaven, en kunnen dus bekeken worden vanuit een economisch gezichtspunt.

Cyprus, officieel de Republiek Cyprus, is een eiland land in de oostelijke Middellandse Zee. Cyprus is het derde grootste en de derde meest bevolkte eiland in de Middellandse Zee, en een lidstaat van de Europese Unie.

PhD Porgramma in Economie op Cyprus

1 Resultaten in Economie, Cyprus Filter

PhD in Economie

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

Het doel van de Ph.D. programma in de economie aan de oostelijke Middellandse University is om haar afgestudeerden uit te rusten met de vaardigheden die in de economische theo ...

Lees meer