PHDSTUDIES

PhD Programma's in Economie op Dominica

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Afgezien van het onderscheid tussen micro-economie en macro-economie moeten studenten die economie studeren, ook het verschil leren tussen positieve economie en normatieve economie. De eerste handelt met wat is, terwijl de latere handelt met wat zou moeten zijn. Andere onderscheidende kenmerken zijn economische theorie en toegepaste economie.

Dominica heeft een competitieve onderwijssysteem, rivaliserende anderen in het Westen. Studenten in dit Caribische eiland land kon vermengen met andere ernstige studenten uit de hele wereld. Engels is de officiƫle taal, maar de studenten spreken andere talen kan net zo thuis voelen als gevolg van de internationale handel van het land.

Doctoraatsopleiding in Economie op Dominica

1 Resultaten in Economie, Dominica Filter

Doctoraat in het management en toegepaste economische wetenschappen

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Campus

Beheer en Toegepaste Economische Programme IUGS's heeft een primaire missie om het vermogen van de student om zijn of haar beroep te bedienen via graduaat studies te verbetere ...

Lees meer