Filter
PhD
Italië Pisa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraats Programma's in Economie in de Verenigde Pisa Italië

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Economie is een tak van de sociale wetenschappen die zich bezighoudt met de distributie, consumptie en productie van goederen en diensten. Economie is een afgeleide van twee Griekse woorden die 'huis' en 'wet' betekenen, en dus gaat het over gewoonten van goed management.  

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Pisa is een mooie, rustige, veilige en schone stad in de buurt van de rivier. Dit maakt het ideaal om te wonen en te studeren. De universiteiten in Pisa, zoals de Universiteit van Pisa staan ​​bekend om hun goede kwaliteit van het onderwijs en hebben redelijke collegegeld.

Beste Doctoraat Programma in Economie in de Verenigde Pisa in Italië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Economie, Pisa

Graden
Plaats
Italië
Pisa
Studievorm
Tempo
Scuola Superiore Sant'Anna

De International Doctoral Program in Economie is een vierjarig programma dat is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en ... [+]

Gezamenlijk aangeboden door Scuola Superiore Sant'Anna en door de Universiteit van Straatsburg, Frankrijk

De International Doctoral Program in Economics is een vierjarig programma dat is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en de analytische vaardigheden van de internationale wetenschappelijke gemeenschap in de economie te verwerven. Het is ontworpen voor studenten op zoek naar banen in de academische wereld, evenals degenen die wensen om de vaardigheden van professionele academisch onderzoek te verwerven om te werken in de overheid, financiële instellingen, internationale organisaties, particuliere bedrijven.

Studenten zullen een jaar van intensieve cursus werk worden geboden door een internationale faculteit bestaat uit zowel vaste medewerkers van de Scuola Superiore Sant'Anna en een grote groep van academici, en zal dan overgaan tot begeleid onderzoek, waardoor een originele proefschrift worden besproken in een laatste, openbaar examen. Er wordt verwacht dat de studenten artikelen publiceerbaar in internationale tijdschriften zal produceren.... [-]

Italië Pisa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands