PHDSTUDIES.NL

Doctoraats Programma's in Economie in de Verenigde Pisa Italië

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Economie is een tak van de sociale wetenschappen die zich bezighoudt met de distributie, consumptie en productie van goederen en diensten. Economie is een afgeleide van twee Griekse woorden die 'huis' en 'wet' betekenen, en dus gaat het over gewoonten van goed management.  

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Pisa is een mooie, rustige, veilige en schone stad in de buurt van de rivier. Dit maakt het ideaal om te wonen en te studeren. De universiteiten in Pisa, zoals de Universiteit van Pisa staan ​​bekend om hun goede kwaliteit van het onderwijs en hebben redelijke collegegeld.

Beste Doctoraat Programma in Economie in de Verenigde Pisa in Italië

1 Resultaten in Economie, Pisa Filter

Internationale Ph.D-programma in economie

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Italië Pisa

De International Doctoral Program in Economie is een vierjarig programma dat is ontworpen voor hoog gekwalificeerde en gemotiveerde studenten die willen het onderzoek en de analytische vaardigheden van de internationale wetenschappelijke gemeenschap in de economie te verwerven.