PHDSTUDIES

Doctoraatsopleidingen in Economie in Midden-Amerika en het Caribisch gebied 2020

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Het is zonder twijfel dat de zakenwereld opereert onder onbekende situaties die kwaliteitsanalyse verlangen, alvorens men gaat rommelen. In veel gevallen kunnen beroepsbeoefenaren op het gebied van kennis of de nodige vaardigheden missen in het omgaan met de economische krachten die het milieu stuwen. Dit is de reden dat studenten verder hun studie door het nemen van het promotietraject. Het is wereldwijd verkrijgbaar met brede markt kansen wereldwijd te wachten.

Als voor de onderwijsorganisaties van Midden-Amerika, zijn ze verbeteren. Veel Amerikaanse hogescholen en universiteiten lopen buitenlandse klassen in Midden-Amerika en de Cariben, en ze zijn altijd tot de meest populaire. En zelfs als de full-time learning door de Amerikanen is niet traditioneel toegelaten, is het zeker wint in dit verband.

Doctoraat in Economie in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

1 Resultaten in Economie, Midden-Amerika en het Caribisch gebied Filter

Doctoraat in het management en toegepaste economische wetenschappen

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Campus

Beheer en Toegepaste Economische Programme IUGS's heeft een primaire missie om het vermogen van de student om zijn of haar beroep te bedienen via graduaat studies te verbetere ...

Lees meer